Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

KDE?inverto black ultra

Cafte hosi,idem do tohot Lnb,ale chcem sa s vami poradit kde by bolo ho najlepsie kupit?Mate niejake skusenosti,StredneSVK.
a este

ci SINGLE,alebo Twin,co som sa tu docital,single je asi lepsi pre dlzku hrdla,ale twin ma lepsiu kvalitu?

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: KDE?inverto black ultra

Dobrovsky s Jungmannem se v hrobe jiz 2x obratili nad tim co tu plodite

rj45
Registrace: 6/2007

@AlesHavel: pěkně jsi se vyjádřil, děkuju. Ať se ti dobře všechno daří!

knawi
Registrace: 3/2007

Ještě promiň PS: Česko mě vadí a připadá mě nelibozvučně. Mým dětem už vůbec nevadí a akceptují jej. Chápu, že výraz Čechy irituje Moravany a Slezany ale pomůže se Českem?

knawi
Registrace: 3/2007

Po gramatickej prestavke mensi dotaz - konvertory su cierne, viac krat tu na fore zaznelo, ze cierne konvertory su nachylnejsie na vysoke teploty. Kedze toto je novinka, asi nikto nema odskusane vydrz tychto tu na priamom juznom slnku cez horuce leto. Je dovod sa toho obavat?

emkac
Registrace: 8/2008

myslím, že moc ne. ten singl už používám spoustu měsíců a občas se vyskytly i vysoký teploty. žádný zhoršení jsem ale v průběhu těch nejproblematičtějších odpoledních hodin zatím nezaznamenal. tak to bude asi stejný i u toho příjmově lepšího twinu.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

uprava ozarovace Black Ultra

zdravim, potrebuji si vylepsit prijem na 2D-čku a rad bych pouzil Inverto Black ultra twin, sice moje prirubove MTI neni spatne, ale z toho, jak se o ultra pise, mozna by par procent pridalo. Musim ale upravit ozarovac, nevideli jste nekde na forech forky s upravou na nasroubovani na prime focus feed ? Nekde jsem to zahledl, ale zaboha to uz nemuzu vygooglovat.
diky za kazde info.

joki
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra