Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

koupě HD sat UKRAINA

Zdravíčko,chtěl bych se zeptat jesli někdo nezná náký dobrý shop se sat technikou na Ukrajině. Vyplatí se tam kupovat HD satelity a veškerou sat techniku? Kdyžtak prosím náký link stránky,kde a za jakých podmíne. Díky :)

bob1954
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: koupě HD sat UKRAINA

a ked sa ti to pokazi,budes tam stym utekat?

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

klidně jo. Ja tomu verim,ze to ty 2 roky vydrzi :)

bob1954

já bych tomu taky věřil. teda když si nekoupíš arivu :))) k tomu je potřeba technická podpora. ale nějakej HD openbox by se tam určitě koupit dal
www.openbox.ua/receivers/s7/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

Díky :) V pondělí jsem si koupil v Datartu LG 107cm a mám doma SD satelit Mascom. Když si dívám na SD programy,je to takový divný. Stáhl jsem si tedy Video v HD na flashdisk a pustil. Je to sakra rozdíl! Newím,jak jsem se doposud mohl dívat na SD kvalitu. Nevíš,jesli vysílaj z nějaký družite HD programy FTA? Ještě se chci zeptat,k čemu slouží u plasmovek slot PCMCIA?

bob1954

z těch fta jsou zajímavý z německa ARD a ZDF (bude tam fotbalový MS) + ARTE (umění, kultura). potom se dá bez problémů přijímat nejsledovanější britská komerční televize - ITV na 28e. a taky DXB Sport na 26e (bundesliga a občas i něco dalšího).

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

a něco východního,čemu bych rozuměl? :D ted projíždím seznamy a vidím něco new na 36e v ruštině. ale nechápu polarizaci-píšou L nebo R. S tím sem se nesetkal. Znám jen H a V.

bob1954

to je všechno víceméně v kódu. východ moc nepřispěl. ALE ta polská TNK HD kartička bude zajímavá, protože registrace bude bez problémů. ovšem je to párovaný s jejich přijímačem (nebo potom s modulem)

vortimond

bobe1954 jed na ukrajinu, pac kdyz nakupujes sracky v datartu nic ji neho ti nezbyva. urcite se ti to vyplati

rj45
Registrace: 6/2007

třeba tam má zrovna cestu. těžko tam asi pojede kvůli tomu

vortimond

A nebo chce on-line objednat a prachy poslat předem na účet....Pokud chceš něco jako HD tak by jsi měl začít trošku študovat..není to tak jednoduché dostat se k pěkným programům jako si je pustit z flashdisku...zůstaň radši u toho pokud máš solidní zdroje....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

já bych se nebál ani poslat peníze. takhle se nakupuje všude. záleží na tom konkrétním eshopu, co je to zač. u nás se nakupuje na dobírku, ale to je třeba v usa absolutně nemyslitelný. tam nekoupíš na dobírku nic. všechno se platí předem

vortimond

jasně ale, že se to takhle nevyplatí. protože k tomu přihoděj nějaký clo a cena bude stejná jak u nás. ale v eurozóně už by se to asi určitě vyplatilo koupit.

vortimond

napr. niekdajšie polske licencie Unitra od radiovych príjmačov až po magnetofony/kaz.,kotučové-doteraz makajú,tak nevidím problem....úMôJ NAZOR/ R^

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Na trhovisku

Na trhovisku v Užhorode a v Mukačeve sú kamenné predajne s elektronikou a je tam aj dobrý výber satelitnej techniky, len najskôr obíď viac obchodov. Ja som si tam pred cca dvoma rokmi
kúpil openbox 810 a ide do dnes.

Robinzon
Registrace: 5/2010

Dnes už je to možná trochu lepší,

ale kdysi jsem takhle koupil malou ČB televizi. Nejdřív celkem O.K., pak začaly běhat po obrazovce pruhy v nepravidelných intervalech. Televizi jsem kuchnul, dívám se na desku a mezi dvěma kondíkama nějakej papírek. Tak jsem ho rozbalil a na něm bylo rukou napsáno "chujóvyj" :-/ No nic, začal jsem pátrat kolik bude stát výměna integráčů. Pak se mi nelíbil jeden spoj konektoru zásuvné desky, tak jsem na něj sáhnul pájkou a cín slezl úplně. Stačilo přepájet komplet ten konektor a jelo to jak vínko. Jó, to byly časy ;)

gaston
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra