, sekce: Skylink |
|
Asi už mám ze Skylinku tikyVčera výpadky zvuku na HBO HD, dnes výpadky obrazu při Bratrstvu neohrožených. Kdepak dělají soudruzi z NDR chybu ???? Rv ;P |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
Oficialna odpoved zo SkylinkuVcera som im napisal, prompne odpovedali do par minut...tak uvidimeDobrý deň, U programu HBO HD boli technické problémy na strane poskytovateľa, závada bola odstránená, program HBO HD funguje bez problémov. Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujeme. S pozdravom Monika Tichavská zákaznícky servis Skylink |
lianaboy
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 56 |
|
|
ake výpadky????No neviem, včera som tiež pozeral bratrstvo na ČT HD úplne od začiatku do konca a žiadne výpadky som nezaznamenal. :bigeyes: |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
|
|
RE: Asi už mám ze Skylinku tikyMožná byly jen na jednom ze dvou tp, neviděl jsem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
nervošu mna všetko ok takze chybu mas ty Rv |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
|
|
RE: Asi už mám ze Skylinku tikyvcera sem sledoval Bratrstvo od zacatku do konce obraz byl ekcelentni R^ zadne vypadky sem nemel |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
|
|
RE: Asi už mám ze Skylinku tikytiež som sledoval Bratstvo HD od začiatku do konca a žiadne výpadky som neamenal.Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
Pak nevím kde je chybkaMěl jsem úplně krátké záseky v obraze asi po minutě. Nebo mám fakt tiky Rv |
Nervoš
|
|
RE: Asi už mám ze Skylinku tikyObčas postačí podívat se z okna, jestli nejsou moc velké mraky. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
|
|
treba vyjasnitNervos napisal vypadky "HBO HD" pri "Bratstve neohrozenych" - lenze Brastvo neohrozenych islo na CT HD, nie na HBO - tak kde si to mal vlastne vypadky? Lebo HBO HD naozaj malo v minulych dnoch vypadky/zaseky, a CT HD zase seka na niektorych prijimacoch (Topfield 7700 HCSI) |
lianaboy
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 56 |
|
|
treba vyjasnitOmlouvám se, že jsem nenapsal jednoznačně přesně.HBO HD mělo výpadky zvuku převčírem _ v úterý. Třebas pořad Na stojáka byl kvůli výpadkům zvuku až nesrozumitelný. Bratrstvo neohrožených bylo samozřejmě včera ve středu na ČTHD a tam jsem měl krátkodobé ale časté zamrzání obrazu. Vantage 7100S, soft Jepssen. |
Nervoš
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|