Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Eurosport 16:9 na 19,2 ???

Eurosport na 19,2 sice vysílá v 16:9, ale ve formátu 4:3. Nevíte někdo proč tam ještě nezapojili wss ??? :-/

Kamil
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@Kamil

SD Eurosport jsem u pana Glisníka několikrát reklamoval. Bohužel, bez patřičné odezvy.
Těšit ho může snad jen to, že ani Digi TV nevysílá Eurosport ve správném formátu.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

RE: Eurosport 16:9 na 19,2 ???

A oni to přes tu 19,2 šíří Skylink nebo CSLink? Myslel jsem, že to tam uplinkuje trošku někdo jiný (Canal Digitaal).

schmeyd
Registrace: 6/2008

@schmeyd

To máte pravdu. Ale zákazníka Skylinku tohle zřejmě ani nezajímá. Objednal si službu u Skylinku a tam to má taky reklamovat, ačkoliv službu pro Skylink zajišťuje někdo jiný.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce

můj dopis skylinku

mně ze Skylinku odepsali, že problém je u mně, že si mám najmout nějakého satelitního odborníka, že to mají ok

když jsem jim na to odepsal, tak bez reakce, jsem zklamán Rv

rejča
Registrace: 10/2007

u Skylinku asi zamestnanci nemaju sajnu o tom co je WSS, tak preto ti takto odpisali, aspon vidno akych sat. znalcov tam zamestnavaju... Rv

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Eurosport 16:9 na 19,2 ???

Navrhuju: všichni budem psát na Skylink, třeba se o nápravu postará.

pantany

@pantany

chtělo by to napsat vedení...

rejča

@Marian21

Co ti brání tam jít pracovat a zlepšit tak úroveň zákaznického servisu, co se technické stránky týká?

schmeyd

schmeyd

ja som len reagoval na reakciu, aku mu napisali, ktora to evidentne dokazuje

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

@schmeyd

proč by tam měl chodit pracovat? kritika je zcela oprávněná!

rejča

Kritizovat a hloupě kecat umí každej, něco udělat už málokdo. Jak jsem napsal, přebírají to od holanďanů, kteří asi holt mají nějakej problém, že tam to přepínání nedokazali dosud implementovat. Ty si, rejčo, myslíš, že ta holka, která tam musí odpovídat na ty maily, má pravomoc to těm holanďanům za vás nespokojený zákazníky omlátit o hlavu? Probuď se :) A jestli si myslíš, že technický oddělení o tom neví, tak se můžeš zkusit probudit podruhý.

schmeyd

apropo, úplně to s tím nesouvisí, ale všiml jsem si, že mi už několik dní nejde Eurosport 2 na Astře 1D, který doteď šel chytat "volně" - to už ho total zablokovali ;P ?

Bororo
Registrace: 1/2010

A jenom ještě vysvětlení, proč jsem navrhoval Marianovi, aby tam šel pracovat. Kolik si myslíte, že ty hoky (a kluci), kteří dělají ten zákaznický servis a odpovídají na ty emaily, berou? Co se týče Skylinku, platy neznám. Co se týče konkurence, trochu přehled mám. Obávám se, že by se to nějak výrazně lišilo.
Aby do toho first line supportu sehnali technicky vzdělaný lidi, museli by je trochu jinak zaplatit. Ale otázka je, jestli byste pak měli vy, jako ti koncoví zákazníci, kteří mají přece právo si stěžovat, takovou cenu, abyste neměli plno řečí, jak je draho.

schmeyd

Na to existuje jen jediný recept, a to neplatit tyto služby. Jestliže máte pocit, že si lokánlí provideři vaše peníze nezaslouží, tak to neplaťte. Prosté.

polulin

@ Schmeyd

Sorry, tvoje argumenty sú síce možno pravdivé, ale zákazníka nemá zaujímať aký má niekto v Skylinku plat. A ak nevysielajú WSS a odpísali by mi, že si mám najať odborníka, aby mi to nastavil, tak by ma asi tiež pekne nesrrrrdili a naúpísal by som im, aby si najali odborníka oni. Ved im nic nebráni napísať, že chyba nie je na ich strane, ale u dodávateľa a že ho už na to upozornili a že pracujú na odtránení a bla bla bla. To máš asi tak, ako keby si odniesol auto do značkového servisu a tam by ti ho neopravili, alebo ešte viac pokazili, lebo málo platia a nemajú na odborníkov. Asi by si bol spokojný a plne by si ich chápal.

terrible
Registrace: 1/2009

terrible

Tvoje srovnání kulhá na jednu nohu. Kde bereš jistotu, že Skylink nebo CSLink (nebo UPC - i ono totiž přebírá tenhle kanál na Astře pořád ještě od CD) je něco jako značkový autoservis a ne garážová opravna, kde se ti tebou zmiňovaná věc může klidně stát, protože jsi nechtěl zaplatit v ceně služby právě ty odborníky? Jen jsem se tím snažil vysvětlit, proč se to mohlo stát, že mu takhle ta holka odepsala. Protože se holt jedná o low budget service, aby zákazník mohl chrochtat, jakou má spoustu kanálů za pár korun. Taky se to pokusím přirovnat, jo? Je to třeba jako u holiče/kadeřníka. Můžeš jít do značkovýho, kde si s tebou budou 2 hodiny hrát, dostaneš kávu zdarma a vyplázneš :dead: 1300 a nebo můžeš jít do učňovskýho za 40 a budeš počítat s tím, že tam můžeš mít sem tam zub. Však ono to doroste.

schmeyd

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra