, sekce: Skylink |
|
jsem sponzor cslinkutak jsem si včera zase objednal ( po půlnoci ) balíček MIX od cslinku na 5 dnů za 35 Kč - takové balíčky si sporadicky objednávám a doteď všechno nabíhalo, právě mi skončilo multiHd u skylinku, které obnovovat nebudu, protože za ten měsíc jsem se díval prakticky na free kanály kromě eurosportu, který chytím stejně volně na Astře v SD - te´d je 12 hodin po objednávce a na všech stanicích MIXu na mě zívá "kanál je kódovaný nebo nepodporován" - tímto blahopřeji cslinku k získání jedné restaurační pluničky zdarma ;P. mám sice univerzální čtečku Conax přeprogrampovanou na čtení cryptoworks, ale nebyly s tím dote´d žádné problémy - ani cslink nedělal nic, aby odrovnal univerzální čtečky - takže buď Bruce Willis chrápe, nebo se rozhodl rejžovat bezpracné chechtáky ;P |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: jsem sponzor cslinkujo a mám Goldena 980 HD, který nemá origo modul cryptoworks |
Bororo
|
|
RE: jsem sponzor cslinkusamozřejmě jsem platil kartou ( pozn: plunička=plznička) |
Bororo
|
|
RE: jsem sponzor cslinkuCo tady skuhráš? Máš si koupit origoš přijímač s CW a ne jakýsi přeprogramovaný hovadiny a pojede to normálně. Nadávat můžeš akorát sobě!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: jsem sponzor cslinkuTo by mě zajímalo co máš ty doma, podle tvého vyjadřování bych tě tipnul na TF6000 |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: jsem sponzor cslinkua webovka hlasi ze to mas zaplaceny ???vytahnout prijimac z proudu a chvili cekat , pak zapojit , nastartovat a cekat na transporderu s ceteckama. tedka mi nejaky EMM chodej, konci mi cetecko s stv Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
bublajsano, měl jsem hned na správě karet ihned aktivovaný balíček MIX - dosud mi všechny zaplacené balíčky u skylinku i cslinku ( mám obsazený oba sloty ) nabíhaly bez problémů - nevěřím, že je to firmware - je tam pořád stejný - i když je mi záhadou, proč mi přestal jít Eurosport 2 na 23,5 Astře, který jako jeden z posledních "volně" chodil na mým Goldenovi...... no nic, zlkusím všechno resetovat a restartovat jak v Apollu 13 a uvidím ....jinak se v pondělí Bruce Willis podělá strachy, až tam zavolám .... |
Bororo
|
|
RE: jsem sponzor cslinkuproblem je v cykle zapisov, ktore chodia dokola v karuselyje to kvoli rozfrckaniu zapisov na jednotlive programy sposobene balikom CSlinku "mych 6" proste musis nechat na programe cakat, az v karusely dojde rad na zapisy pre tvoj typ karty, moze to bohuzial trvat aj hodiny v minulosti (bez mych 6) chodili zapisy na viacero programov naraz v jednom zapise (ako je napr Multi v Skylinku) a teda aj cyklus v karusely na jednotlive druhy kariet bol podstatne rychlejsi |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: jsem sponzor cslinkukdyby to bylo v cajku, tak od ty pulnoci neco prislo (nejspis vsecko). takze restartnout prijimac. on se totiz dokaze seknout i ten zlatej EM200CR :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: jsem sponzor cslinkuTaké tam zavolej ať ti pustí restart karty. Jo, a mají na to 24 hodin než to naběhne. A také zkus original modul Cryptoworks-Inverto, nejlépe červenobílý Eurocam.A stím že by jsi měl mít original čtečku či modul je pravda. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: jsem sponzor cslinkuPardon, modul Irdeto. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: jsem sponzor cslinkupokud bude potřeba, tak ten modul Cryptoworks irdeto koupím, z tisícovky se nepodělám, ale to až nebude fungovat tato konfigurace.. Jinak jsem to teď kontroloval - je 16 hod a už to všechno běží :laughing: - nevím kdy to naskočilo, ale je to masakr - třeba balíček MULTI-HD mám u skylinku vždy na obrazovce všechny programy za pár minut :zombie: |
Bororo
|
|
RE: jsem sponzor cslinkuto bude nejakej zasek, dycky to chodi hodne rychle. radsi si priste pred nejakejma zmenama vypni prijimac.jinak s tim ze potrebujes nejaky origo demence, to bych pribzdil. v newcs nebo v cccamu vidis kolik chodi na kartu instrukci, takze lze videt ze se neco deje nebo nedeje. funguje kdeco, kdyz to nejde, casem se na to prijde a jde to. sou ale zcela opacny pripady, kde tohle nevidim, ale dokonce ani nejde precist co na ty karte vubec je. to je podle me prusvih. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: jsem sponzor cslinkubruce willis nechrape,ale prsty v tom ma jiste chuck norris |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|