, sekce: DVB-S přijímače |
|
Technisat Digit HD 8-SXAHOJ!Dá se na tomto přijímači nějak zálohovat settings a pak znovu nahrát? Je na to nějaký program? A kde se dá stáhnout firmware, teda kromě satelitu ...? Díval jsem se na stránkách Technisatu, ale tam jsem nic nenašel ... Díky! |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
|
|
RE: Technisat Digit HD 8-SXZdar,tez jsem nikde nic nenasel a je to pro mne naprosto nepochopitelne,neskutecne,tragicke,ubohe,neomluvitelne a nesmyslne.Jiz nikdy vice :) .Jinak abonuji editor SETEDIT pro Technisaty.Na to,ze tento prijimac je na trhu jiz vice nez rok... davam Rv Rv Rv .A nikde to nerikejte,at nemam ostudu. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Technisat Digit HD 8-SXJde to uplne bez problemu, co takhle pouzit treba google ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Technisat Digit HD 8-SXpozri napr. prispevokhttps://www.parabola.cz/forum/topic-41381/ alebo stránky Omko |
dady
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
RE: Technisat Digit HD 8-SXOmlouvam se Technisatu za svoji chybu,podle prispevku setting zalohovat lze,nevlastnim jiz pristroj asi 3/4 roku.Editory settingu SETEDIT povazuji za referencni.Takovych prijmacu je povicero-vsak v jine cenove kategorii (napr.HOMECAST 3000,HUMAX FOX II). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|