, sekce: Zkušenosti |
|
Premiumx a Diablo Cam 2.3Ahoj,jsem v tom nový. Koupil jsem si modul Diablo Cam Wifi, nahrál do něho soft UW 196 a nenačte mi satelit.Stále píše, že inicializuji a nenaběhne nic. Již jsem vyzkoušel různá nastavení modulu, ale pořád nic. :bomb: Mám Premiumx 720 PGU se dvěma sloty. Na internetu jsem našel, že by v něm měl modul fungovat. Prosím poradí někdo v čem může být problém? :scared: Programuji přes Cas3+, kde vše Ok, ale jak hu vsunu do satelitu, tak bych vybouch. Předem moc díky za odpověď. |
vitboy
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 |
|
|
vitboyprovedl jsi konfiguraci modulu????Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Premiumx a Diablo Cam 2.3Provedl jsem toho již spoustu. Jakou konfiguraci myslíš.Nastavil jsem jazyk, přenastavil CAids- Donahrál české,Pouze wifi jsem nenastavil. Tomu zatím moc nerozumím.Mám Nastaveno:JAZYK Česky CAids file CAids AUTO PMT Off-zkoušel jsem i ON EMULACE ON N2AU off priority 1:EMU -2:CARDS Fixed CW on SMART CArds show never zkoušel jsem to i různě kombinovat, ale jak to dám do přístroje tak mi to stále inicializuje. Zkoušel jsem i přehrát firmware, ale mám nejstarší 2.65. Našel jsem, že byl funkční v 2.59. Bohužel nemohu již sehnat. :fuming: |
vitboy
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Premiumx a Diablo Cam 2.3vymen prijimac chlapce |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|