, sekce: Zkušenosti |
|
SKY LINK KARTAvedel by mi niekto napisat ci SKY LINK ide v emu.totiz dnes som bol svedkom predavania piratskych karticiek na SKY LINK.ye je to trestne to mi je jasne,preto som aj to nekupil.dakujem pekne. |
1830
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 197 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
|
|
RE: SKY LINK KARTAvtipná je celá tahle záležitost s TT kartama série 000285Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: SKY LINK KARTAskynett a Ty si z ktorej casti Slovenska asi z tej vytopenej zrejme ti asi pritom odplaval aj rozum. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 344 |
|
|
RE: SKY LINK KARTA1830 sa pýtal,či Skylink ide v EMU,samozrejme,že nie a Vy tu rozoberáte úplne niečo iné,trepete dve na tri,ak niečo viete,tak si to vybavte inák,lebo,keď niekto niečo vie v tejto oblasti a má zdravý rozum,tak to nebude tu rozobetať.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: SKY LINK KARTAjo a ty si myslíš, že o tom glisník neví? ten o tom ví moc dobře a minimálně jednou se ho takovej nějakej vtipálek na tuhle věc dotazoval přímo na fóru :))) jenže jim to nevadíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKY LINK KARTAprostě pokud se nejedná o nějakej významnej problém (podobný kategorie jako digi emu) tak se tím nikdo zabývat nebude. což je pochopitelnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKY LINK KARTA:bomb: ;PDiskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
RE: SKY LINK KARTAok, tak ked hovorite, ze to teda nie je problem, tak mi dajte kontakt na niekoho kto mi taku Skylink kartu preda ;P |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: SKY LINK KARTAno já nevím, mně příde že si tady někdo hraje na enigma tým, co rozluštil polohu německejch ponorek v atlantiku :laughing: tohle je úplně normální běžná věc a když někdo takový věci umí, tak je to sice fajn a já ho obdivuju za jeho technický znalosti, ale nechápu proč by se o tom nemohlo normálně diskutovat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKY LINK KARTA...tohle je úplně normální, běžná věc a když někdo takovÉ věci umí, tak je to sice fajn a já ho obdivujI za jeho technickÉ znalosti, ale nechápu, proč by se o tom nemohlo normálně diskutovat...Tak to mě vůbec nepřekvapuje. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
AlesHavelbežná vec je aj upc na 3 mesiace a potom stačí kartu znova nahrať a takto stále dookola. Aj to je morálne normálne. Tiež sa tomu nedivím,ale hlavne že to ide a full.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|