, sekce: Zkušenosti |
|
ABS 1 (75E)27/5: ABS 1 (75E): Retro TV, Drive, Okhota + Rybalka, Zdorovoe TV, Usadba Telekanal, Domashnye Zhivotnye, Psykhologiya 21, Voprosy + OtvetyNa freq. 12579/V (SR 22000, FEC 7/8) byly programy RETRO TV, DRIVE, OKHOTA + RYBALKA, ZDOROVOE TV, USADBA TELEKANAL, DOMASHNYE ZHIVOTNYE, PSYKHOLOGIYA 21, VOPROSY + OTVETY opět zakódovány systémem Irdeto2 ----------------------------------- Ahoj všem,chci se zeptat,zda jde toto nějak chytat???Myslím,že Irdeto 2 je prolomen,nebo ne??? Koukal jsem na to,než to zakodovali,a musím říci,že je to super paket. Můj mercedes -openbox x810 R^ Jinak přeji všem hezký podvečer ;) (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
|
|
RE: ABS 1 (75E)ano ale nie vsetko,ako aj biss...cw...atd..takze nieAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 836 |
|
|
RE: ABS 1 (75E)Chce to kartičku. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
marco37ide cez share |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
|
|
RE =noha=Ahoj,mohl by jsi mi to prosím nějak popsat,případně vysvětlit???Jak tedy na to a zda je k tomu možno použít ten openbox x810???? Předem děkuji.(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
|
|
marco37no s openboxom asi nie,skor nieco linuxove v nom rozbehat napr.cccam,gbox,mbox atd. a navstivit nejake cardshare forum je ich dost.Ale niektore stroje vedia share aj cez RS232,ja takto pouzivam humax 5400,prislusny zdielaci soft mi bezi na PC. |
noha
|
|
RE =noha= IIDěkuji Ti za odpověď,ale tomu vůbec nerozumím.Myslím,že jsi v tomto dost velký fachman R^ .To už je asi nad mé chápání a jinak mám PC a vlastně net úplně jinde,než je TV a sat recivr.Pro mou potřebu tedy nemožné a nedosažitelné.No škoda,tu chvilku,co to bylo sledovatelné ,(než to zakodovali)tak se mi ten jejich paket moc líbil.Hlavně ta rybařina.Do té jsem "šílenec".Jedině koupit od této společnosti http://raduga-tv.ru/kartu,ale nevím,zda to není spárované nějakým jejich recivrem???Jinak jsem koukal,že je to něco jako polská telewizja na karte také registrace online na PC a potom nevím,zda by šla nějaká alespoň základní nabídka myšleno po vypršení toho předplatného na kartě (3,nebo 6 měsíců).Kdyby to nebylo pářené a po zakoupení karty a po následovném ukončení té doby na kartě tak jako to mají poláci by tam byla také nějaká nabídka ,tak bych do toho šel.Schválně se na to podívej a dej vědět.Nějak z toho nejsem.Sice oni ty karty dávají i s jejich komplety,ale samostatné karty myslím prodávají také???Jestli jsem to tedy pochopil dobře. ;) (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
|
|
marco37No ci to je sparovane to neviem,ale od vzniku tejto platformy mam nazdielanu len jednu tuto kartu,pod share protokolom ktory pouzivam su k dispozici mozno dve co je oproti inym providerom malo. |
noha
|
|
RE =noha= IIIJá tomu moc nerozumím,ty máš jako tu jejich kartu této platformy???Jinak jsem večer zjistil,že to zase pustili FTA a tak na to koukám.Ale bude to zase jistě jenom na pár hodin :(.Snad mi nikam neutečeš,už je to dost daleko od prvního diskus.příspěvku ;) .Prosím tě,popiš mi to všechno nějak pomalu a srozumitelně,jsem dost natvrdlej a v těch pojmech se vůbec nevyznám.Nebo se můžeme domluvit na ICQ,nebo na skype???Ale to tu budu až navečer.Tak když Ti to nebude dělat problém,budu rád,když mi necháš tady vzkazík.Zatím ahoj. R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
|
|
marco37Nie namam tu kartu fyzicky ale cez share po nete. 389-837-891 |
noha
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|