, sekce: Technika |
|
Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Soudruh Štěpánek by měl jít k lopatě, aby poznal,jak těžce obyčejný člověk vydělává peníze v dnešní době, aby přežil od výplatě k výplatě!!! |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Tuz fajni synek ni? Ja bysem synka na proluftovani mozku nechal porobit se sbijakem na celbe OKD:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
hdpedyť by ji nezved,jednu zvědavou babiznu z předvolebních návštěv málem tahali z Natanu/sloj/rabulou./silný vrátek/ :laughing: ;PNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 931 |
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Tuz Dolly tez sfarala?Este by to mohla byt nasa Kacka Jackues,potem co s nu smyknul Bursik po mytine :) |
hdpe
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!A kdo je to Petr ŠTĚPÁNEK ? znám jen herce |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!mediální expert roč.1972, takový prezidentův (nevhodné slovo)olezec, kandidoval do PS a asi se tam dostal, když o něm kevin napsal. ale se soudruhem hercem nemá, pokud vím, nic společnýho. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
patTak to máš mezery ve vzdělání! |
kevin
|
|
Petr Štěpánek- herec.Ten s tím nemá nic společného!!! |
kevin
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Já mám mezery ve vzdělání ??? já na tu vaší polituku ser**u vy se v tom furt štouráte vrtáte rozebíráte a pak volíte 20 let tu stejnou pakáž ODS CSSD ODS CSSD a fut dokola furt je volíte a pořád ty stejný lidi tam jsou a zase je volíte a pak nadáváte a dívíte se a zase je volíte.. a kevin tu pak bude s nějakým štěpánkem otravovat na parabole a kazit večerjá už na to nemám nervy |
pat
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!@pat: to jsi se tedy spravedlivě rozčílil, ještě, že tě tu nemáme se zvukem! a máš recht! R^ |
knawi
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Tuz trosku srandy musi byt.Synka si zejmena pamatuju z krize v CT,kdy chtel kabelovym TV zakazat sireni CT ze satelitu (tzv.neautorizovany prijem) namisto cerne obrazovky s textem:)I svobodnik Halik musel myslet politicky,protoze jake byly premie ? nizsi k.u.r..a nizsi! |
hdpe
|
|
patTak se nerozčiluj, když pořád nevíš o koho se jedná!Jaké máš vzdělání mate? |
kevin
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!nooo to sem fakt rozčílila oni ted všichni "jako" odstoupí a za týden z nich ještě budou větší vyžírkové na ještě lepších místech... pcheeee nějaký štěpánek a on s tím leze na satelitní forum to je jako by šel psát stránky ODS že mu kostičkuje Nova sport |
pat
|
|
hdpeVí o kom je řeč!!! R^ |
kevin
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!to je dobrýý!! :))) :))) |
knawi
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!já vzdělání ??mám pomocnou školu a tu mi ještě táta platil bokem abych jí dodělal A tebe tipuju že máš 5X vysokou školu a jak vidím tak inteligenčně to vychází stejně když v neděli večer založíš thread a votravuješ tu s nějakým štěpánkem |
pat
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Co tez tame synci ,jsme mistri sveta ,at zije mozna budouci jednicka Stepanek!:) |
hdpe
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Ano Radek ŠTĚPÁNEK tou jedničkou možná jednou bude...ale asi ne že jo.. :))) to je blbost |
pat
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!mame vyborne (nejen) golmany,at to vyjde za rok nejlepsimu! |
hdpe
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!jak multitematický vlákno: hajzlík-herec-exkurze do OKD-tennis-hokej/fotbal! Ale nejvíc mě pobavil pat, to bylo upřímný a sympatický! |
knawi
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!Běžte s tou politikou aspoň tady někam. Člověk už nemá kam utýct před tím jak to dopadlo ;P |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!:laughing: kuwa jsem se dlouho nezasmál..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!já bych ho poslal někam do dolů okopávat uran. já myslím, že by jim to prospělo všem. a to jsem nikdy nebyl levicovej extrémistaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!proč tam nenechaly ty prasata nažraný,teď tam přijdou ke korytu zase čerstvý nenažraný prasata,dal bych jim to na doživotí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 589 |
|
|
RE: Petr Štěpánek- mediální expert ODS!!!no mne sa zdá, že práve Štěpánek sa do PS nedostal preto, že Česi tentokrát viac využili možnosť krúžkovania favoritov... A tak napr. aj vtáka Ivana tiež poslali do... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 818 |
|
|
Štěpánekskutečně se do parlamentu nedostal. byl na druhém místě na kandidátce ODS, našeho královéhradeckého kraje. díky preferenčním hlasům se "nominovali" a jdou do sněmovny Horníková,Staněk a Pajer(ten až z dvacátého místa). R^ :)tolik fakta... |
myšák72
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 21 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|