, sekce: Skylink |
|
Problémy AXNZdravímJe to nějakou dobu co se tu psalo o problémech AXN(trhání zamrzání obrazu kostičky)a stále nic včera večer pří filmu Strach.com hrůza(Cs link) Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 138 Galerie: jackino |
|
|
RE: Problémy AXNano kostkuje to stále aj včera v seriáli Lost:-/ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Problémy AXNUz jsem jim tam psal a odpovedeli mi, ze problem opravdu neni v mem cipu na karte a ze mam zkontrolovat kvalitu signalu atd. Proste ja o koze a oni o voze... Misto aby mi odpovedeli, tak poslali nejakou univerzalni zpravu pro lidi, kteri pisou ze maji vadnou kartu ci co... Snad to nekdy opravi :-DSkylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 319 |
|
|
RE: Problémy AXNtreba ich zavalit mailami , lebo aj ja si chcem registrovat cs link kartu hlavne koli AXN kanalom.. Robia to aj ostatne? Crime a scifi? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
|
|
mbfinpráveže ne len AXNcz ostantné tv sú ok🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Problémy AXNNeviete, cez ten mojcslink.sk ked si objednam kartu, plati sa tam aj postovne? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
|
|
RE: Problémy AXNBych rekl, ze postovne asi bude uz v cene, vzhledem k tomu co kupujes, je da se rici zanedbatelne. Skubani je jen na hlavnim AXN od doby, co vznikla komplet ceska verze (konecne). Verim, ze to je opravdu docasne, ale pohnout by si uz teda mohli :)))Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 319 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|