, sekce: Skylink |
|
SúťažDnes sa losuje 10 výhercov na ročné predplatné baliku HDplus z magazínu SKYLINK jar 2010.Zúčastnil ste sa niekto? |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
|
|
re:Dnes těch soutěží končí trochu více,takový zájem o registrace karet ze strany prodejců nepamatuji.Přijedeš na montáž a karta zaregistrovaná už z obchodu.... Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
RE: Súťažlubbik:Ale co vím,tak Skylink ti ty bodíky připíše,pokud doložíš,že jsi to montoval ty... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
|
|
RE: SúťažJe to k vzteku, deštivé počasí z uplynulého týdne mi zabránilo v získání ještě jedné bonusé karty.Škoda. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
Saxonkolko ich mas? |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 247 |
|
|
re:saxonNeskákej nikomu na tyhle hry,život je pak jen honba za penězma (kartama).Mohl jsem jich "dostat" více,ale serióznost mě velela postupovat nadále stejně,takže u koho byl výhodnější jiný operátor,dostal ho,nebo jsem udělal DVB-T,ale nerval jsem každému pod tlakem karty. Ve výsledku budou na prvních metách ti,kteří udělali velké STáčko se satelitním rozvodem a lidem "nezaujatě" řekli,že DVB-T je o ničem do každého bytu vystřelili dvě karty. Tyto soutěže vzbudí akorát v lidech honbu za penězma,nebo také můžeš dospět do stádia,že budeš tvrdit,že černá není černá a bílá není bílá a to se ti v dlouhodobé horizontu může vrátit /můj názor/ Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
|
|
RE: SúťažÚplne ste zmenili tému debaty než akú som začal. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
|
|
@lubbikDobre jsi to napsal. Delal jsem to taky tak, takze holt nemam kartu. :) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
lubbikSakra, ty máš o mně teda mínění...On Air!
|
Saxon
|
|
lubbikTak, akce "bonusové karty" jede dál.Karty Skylink nedávám kvuli bonusovým akcím, ale kvuli tomu, že je k dispozici kvalitnější nabídka, než u konkurence. I přesto nabízím i CSlink. A DVB-T montuji prakticky při každé montáži, to bys už měl v mém případě vědět. To co jsi napsal po obědě, se mě málem dotklo, tak příště bacha!! :))) On Air!
|
Saxon
|
|
re :saxonTo jsem v žádném případě nemyslel na tebe,ale spousta lidí by se nad sebou mohla zamyslet,nejsem práskač,ale s čím jsem se poslední dva měsíce setkal ohledně registrací....Dříve jsem kolikrát registroval karty i lidem,kterým jsem nemontoval,neboť registrace už mnoho firem nezajímala a dnes?Lidi mají z obchodu na papírkách napsané IDéčka,až si to namontujete,tak to tam napište,máte tři roky záruku na kartu,jsme jejich partneři..Stejně,kdo nejede sám na sebe,jako třeba my,tak ty karty dostanou majitelé firem a žádný montážník,neboť pochybuji,že technik zaměstnaný u firmy má své vlastní IDéčko.Že tu akci asi prodlouží jsem také tak trochu čekal,chápu je,alespoň si hlídají trh,neboť pánové,kdo by za těchto podmínek dělal CS Link,ty akorát pořád volají lidem jak nějaký teleshop.Jelikož už mě převládá prodej HáDéček,je jasné,že dávám nejvíce Skylink,kdo chce Sport2,AXN a spol,nebo chce šest programů za cenu celého Multi,dostane CS Link :)))Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|