, sekce: Skylink |
|
preco nejde disney channelCavte, minuly tyzden som si predplatil multi, no nejde disney channel. Pise mi ze zakodovane. Je to ten na tr. 11992H. Uz som aj vytahoval kartu a dal naspat, no nic. Dakujem za info kto vie pomoct |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
|
|
RE: preco nejde disney channelJe to prohozené s Cinemaxem na opačných frekvencích. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
|
|
RE: preco nejde disney channelIde problem u teba,. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: preco nejde disney channelno pozeral som na stranke skylinku, tam maju tr.11992H. Navyse bezi tam aj epg. No pise mi kodovane. :-/ |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
|
|
RE: preco nejde disney channel"no pozeral som na stranke skylinku, tam maju tr.11992H...."-no oni to niekedy neaktualizuju,skus pozriet ci ti idu aj ine kanaly na tom transponderi,a ci vobec mas signal na to disney |
miso15
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 118 |
|
|
RE: preco nejde disney channelTiež mi nešiel...skús ho vymazať a znovu naladiť... ;)Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
RE: preco nejde disney channelTeraz som to pozrel a Disney Channel ide bez bezproblemov R^ :8) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 068 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|