, sekce: Technika |
|
ZdielanieZdravím všetkých.Mal by som prosbičku.Viete mi poradiť najlacnejšiu a najspoľajhlivejšiu zdielačku na 4xTV.Zdielala by čisto len kartu sky link nič iné nepotrebujem.Počul som niečo o RS232 spliteri,len nemám s tým absolútne žiadnu skúsenosť.Možno by by bolo najmúdrejšie ísť cez lan-server,klient...,len zákazník má brutálnu požiadavku na cenu.Najradšej by som bol aby zdielačka dokázala aj cz aj svk kartu,keby prípadne vyradili novu a primu.Dík za reakcie. |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
|
|
RE: ZdielanieEšte keby si napísal aké prijmače chceš zdielať |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
|
|
Tak ti navrhnu FerdíkaFerguson Ariva a LAN to pro tebe bude asi nejlepší cesta. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
|
|
RE: ZdielanieTak to normalne cez LAN obyčajny switch by som tam drbolčo sa použiva k PC |
loop12
|
|
RE: ZdielanieNo a na arivu či by si chcel dat |
loop12
|
|
RE: Zdielanieariva umi sdilet proti jednomu klientovi, vic se seka. |
Mirectec
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 240 |
|
|
ZdielanieHlavne si nechaj poradit od takych "sarvancov" co sa tak pekne vyjadruju na verejnych forach !! Takze ak mas zaujem zdielanie, napis mi kludne na aklec@azet.sk a poradim sukromne. Nebudem to tu rozoberat medzi "vlkmi"... :lookaround: :lookaround: :lookaround: |
aklec
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 38 |
|
|
RE: ZdielanieUž som to tu raz písal,najlacnejšia verzia na 4TV,Inetbox300,Arriva,2xDreamsky,switch,cez lan za cca 400€.CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
|
|
Arivase sekala ale už jde ok jen IP je potřeba dat na tvrdo a ne DHCP |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
|
|
RE: ZdielanieVšetkým veľmi pekne ďakujem za reakcie.O Arive som už počul.Takže vravíte,že seká s viac ako s dvoma,vtedy sa asi volí alternatíva od pixla,alebo je to len tým DHCP-ečkom ako vraví Kultur,a v tom prípade by to normálne šlapalo cez switch? |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
|
|
RE: ZdielanieArivy slapu, 1 x server a 4x client cez switch bez problemov. Urcite lepsia kombinacia ako 3 rozne druhy prijimacov a cena 4xariva 480€ + switch 10€ a kabelaz. A hlavne su to HD prijimace. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|