Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva 200 DVR

Konečně se mi podařilo nahraný pořad z TV přehrát v PC v mpg a pak v Neru předělat na DVD Video TS.Nahrával jsem na flešku.Trápil jsem se s tím týden.Je to velice jednoduché.

halibak
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200 DVR

Tak povídej jak si to udělal?! A v jakých programech....

skyi
Registrace: 3/2006

Do dvou až tři hod dam návod.Jedu na nákupy.

halibak

A to stacilo dat vyhladavanie na tomto webe alebo v googli a mal by si to do piatich minut zmaknute a nemusel si stratit tyzden zivota. :)

PEPE8989
Registrace: 12/2007

Téma: Ariva 200 DVR

PEPE8989 zkus mi dat tip na převedení DVR ne DVR-MS na mpg a velice rád Ti poděkuji.Ten týden jsem přegogloval a přeweboval.Chytil jsm akorát dva koně a bolení v zádech.

halibak

Můj návod : Flešku si přeformátuj v Arivě na NTFS,formát zápisu dej na PS.Zapni REC vpravo dole a nahrávej.Nahrej si cca 10 min na zkoušku,vypni vlevo dole.Zadej bezpečné odebrání USB.Stáhni z flešky do PC Ze stáhnuté složky vyber jenom mpg a ulož.Pak už si to můžeš Neru Vsion Expres předělat na DVD Video TS ve službě vytvořit film.Komu se to povede dejte vědět.komu ne vysvětlim podrobněji.Dešti zdar!

halibak

Nejrychlejší postup

DVDčko udělej v DVR Studio Pro - ani přejmenovávat to nemusíš - vyber všechny soubory, najdi 000.dvr
Střih začátek-konec, vystříhání reklam, udělej kapitoly (ty nejsou přesné-nehodí se na videoklipy). Dej bez menu vytvořit DVD

Beru tipy na udělání HD z Arivy (ale prosím-ne složitě)

Standa2
Registrace: 5/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra