Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Inovace softwearu u tv

Nazdar pánové a dámy..mám dva dny tento televizor http://lcd-televize.heureka.cz/philips-32pfl5604h/specifikace/ a už jsem našel inovaci softwearu. Nikdy jsem to tv nedělal..máte někdo zkušenost? Všechno funguje..nerad bych něco vyvedl..

bortak
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Inovace softwearu u tv

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=SK&slg=SLK&sct=LCD_TV_SU&cat=TV_CA&grp=SOUND_AND_VISION_GR&session=20100602021019_217.12.59.2&ctn=32PFL5604H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

Igor
Registrace: 1/2006

Když to neumíš,tak nic nedělej!!!

milord
Registrace: 12/2005

Pri SW najdeš aj presný návod na inštaláciu.
Ja som si dával SW do Sony 40W5500 .Po vložení BSB so správnym SW sa ma pítalio či chcem obnoviť SW, potvrdíš ANO a čakáš pár minut.Nakonec by sa malo TV vypnúť a znovu zapnúť.Len pozor aby bol SW presne na tento typ a aby nebol sterší ako máš v TV

Igor

to milord:..tož já myslel, že jsem v poradně..Tvá reakce je mimo mísu..

bortak

bortak

Tož Ti radím.Na co nestačím,tak to nedělám a nechám to na odborníky,třeba kde jsi televizi kupoval.

milord
Registrace: 12/2005

však nic ve zlém..už je staženo a večer jsem dokoukal :laughing:

bortak

Ak si to este nerobil,tak si sadni zober navod k TV a rob krok po kroku ako je to tam popisane.Myslim,ze tak sa to najlepsie naucis a potom to uz urobis bez problemov.Bude to aj na stranke vyrobcu,preco sa pytas tu ked to mas popisane u seba?Ja by som sa pytal ,az keby nefungovalo to co ma a hladal by som riesenie.Ale mozno sa ti ozve niekto kto ma ten isty stroj doma....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to liquere

dakujem za odpoved, mam tam anglicky navod..myslim, ze sa to zasunie po zapnuti TV..uz to mam stiahnute..tak to snad nepocubim pekny den ;)

bortak

Tvůj příspěvek mne inspiroval k nahlédnutí do nových softů pro můj TV, ale nic podstatného v mém případě nezměnili.
Ale dík za inspiraci, u jiných značek mohou být nějaké chybky odstraněny.

Nervoš

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra