, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Inovace softwearu u tvNazdar pánové a dámy..mám dva dny tento televizor http://lcd-televize.heureka.cz/philips-32pfl5604h/specifikace/ a už jsem našel inovaci softwearu. Nikdy jsem to tv nedělal..máte někdo zkušenost? Všechno funguje..nerad bych něco vyvedl.. |
bortak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 149 |
|
|
RE: Inovace softwearu u tvhttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=SK&slg=SLK&sct=LCD_TV_SU&cat=TV_CA&grp=SOUND_AND_VISION_GR&session=20100602021019_217.12.59.2&ctn=32PFL5604H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
|
|
RE: Inovace softwearu u tvKdyž to neumíš,tak nic nedělej!!! |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: Inovace softwearu u tvPri SW najdeš aj presný návod na inštaláciu.Ja som si dával SW do Sony 40W5500 .Po vložení BSB so správnym SW sa ma pítalio či chcem obnoviť SW, potvrdíš ANO a čakáš pár minut.Nakonec by sa malo TV vypnúť a znovu zapnúť.Len pozor aby bol SW presne na tento typ a aby nebol sterší ako máš v TV |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
|
|
RE: Inovace softwearu u tvto milord:..tož já myslel, že jsem v poradně..Tvá reakce je mimo mísu.. |
bortak
|
|
bortakTož Ti radím.Na co nestačím,tak to nedělám a nechám to na odborníky,třeba kde jsi televizi kupoval. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: Inovace softwearu u tvvšak nic ve zlém..už je staženo a večer jsem dokoukal :laughing: |
bortak
|
|
RE: Inovace softwearu u tvAk si to este nerobil,tak si sadni zober navod k TV a rob krok po kroku ako je to tam popisane.Myslim,ze tak sa to najlepsie naucis a potom to uz urobis bez problemov.Bude to aj na stranke vyrobcu,preco sa pytas tu ked to mas popisane u seba?Ja by som sa pytal ,az keby nefungovalo to co ma a hladal by som riesenie.Ale mozno sa ti ozve niekto kto ma ten isty stroj doma....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
to liqueredakujem za odpoved, mam tam anglicky navod..myslim, ze sa to zasunie po zapnuti TV..uz to mam stiahnute..tak to snad nepocubim pekny den ;) |
bortak
|
|
RE: Inovace softwearu u tvTvůj příspěvek mne inspiroval k nahlédnutí do nových softů pro můj TV, ale nic podstatného v mém případě nezměnili.Ale dík za inspiraci, u jiných značek mohou být nějaké chybky odstraněny. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|