, sekce: DVB-S přijímače |
|
OPTICUM 7300L PVR 2CX PLUS VFDmate niekto tento prijimac? ak ano kae mate skusenosti s nahravanim ? prijimac sa oznacuje ako PVR ready na USB/ext disk. segra zakupila 2 tieto prijimace, ale ani na jednom jej nahravanie nefunguju. po zasunuti USB ho prijimac aj najde,daju sa prehliadat FOTO. problem popisuje tak, ze ked aktivuje REC,prijimac jej normalne vykazuje ze nahrava. ale po dokonceni |
viliamko
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 520 |
|
|
RE: OPTICUM 7300L PVR 2CX PLUS VFDnahravania tuto nahravku na USB nevie najst,ani v sat prijimaci a ani v pc. osobne som nebol pritom,nebyvame v jednom meste,ale tvrdi mi ze to skusala na oboch prijimacoch,a problem je rovnaky. teraz neviem ci je problme v USB,alebo v prijimacoch. ale ak by bol usb v inom formate ako podporuje prijimac,tak by zas asi ho prijimac ani nezobral a nespustil by nahravanie, nie ? |
viliamko
|
|
RE: OPTICUM 7300L PVR 2CX PLUS VFDAj tak by som ho dal sformátovat príjímaču do FAT 32.a ak ani to tak treba zrejme inú flashku."Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 288 |
|
|
Nicktostak zdalo sa mi to ako nezmysel ale mal si pravdu )) moc moc diky ) pozdrav Tebe aj od mojej segry ) |
viliamko
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|