, sekce: Technika |
|
ČT HD nahrávka..Ahoj všem.Mám tady 1 prosbu. Nahráva někdo seriál "Bratrstvo neohrožených" ? Mne se rozbil sat.stroj.Může se mi někdo ozvat na skype,prosím? Mam něco,ale to je v analog - kvalita a sou tam duchové - dvojitý obraz. Dávaj to každu středu večer a nevím ,jak dlouho to potrvá - oprava stroje. Na mě je kontakt marian41412. Díky všem ;) |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
|
|
RE: ČT HD nahrávka..Tak si to stáhni třeba z cztorrentu?! Je tam celý komplet v DVD kvalitě o velikosti 21,8 GB :8) |
skyi
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 274 |
|
|
@kutilty asi moc nebudes internet-friendly :) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
@radolacoNic ve zlém..ale hlavně že jsi "friendly" Ty když jsi teprve včera objevil že SD přijímač přes scart má na LCD/Plazma horší obraz přes HDMI.. Trocha pokory,každý nemuže ovládat vše. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
@patklidek...ved ja som mu vlastne poradil kde to hladat ;)a k tomu scartu...ja som to neobjavil, ale chcel som tym podotknut ze casto sa tu ludia vyjadruju na kvalitu obrazu SD kanalov...a teraz som videl aka dramaticka je len zmena sposobu pripojenia...tak tak...ale to je fuk |
radolaco
|
|
ČT HD nahrávka..Díky za vaše reakce,ale ja nechci jenom s titulkama a anglickým + francuzským dabingem.Jsem v Čechách,tak to chci abych tomu rozuměl. To si mužu klidně objednat origoš v plechovce bez cz dabingu. Budu rád,když se mi někdo ozve. A děkuji tady kolegovi - pat ,že se umí postavit za druhé. Přeji krásny a pohodový den i když prší - kutil. |
kutil
|
|
RE: ČT HD nahrávka..kutil: ved neni problem to zohnat ani v CZ dabingu...ci uz v HD alebo SD |
radolaco
|
|
ČT HD nahrávka..Ahoj radolac. Hm ....to je hezký,ale nevím kde to mám sehnat. Poradíš mi prosím? A hlavne nechci to z nejakých torrentu. V tom neumím chodit. Ja to chci v HD kvalite. Zatim ahoj, kutil. |
kutil
|
|
RE: ČT HD nahrávka..no ked neumis torrent tak asi neumis ani rapidshare...potom jedine si to mozes kupit ked si taky fanda (za 999 Kc): http://dvd-filmy.dvdobchod.cz/dvd-bratrstvo-neohrozenych-kolekce-6-dvd-akce-21383 |
radolaco
|
|
RE: ČT HD nahrávka..radolaco: nekoukal jsem sice na ten odkaz co si dal, ale uz z adresy je videt, ze davas odkaz na DVD ... tak tam tazatel na 100 procent obraz HD nenajde, tim si bud jisty ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
|
|
RE: ČT HD nahrávka..aha, chce len HD...no tak len sosnut..viac poradit nemozem |
radolaco
|
|
RE: ČT HD nahrávka..http://tracker.cztorrent.net/torrent/bratrstvo-neohrozenych-band-of-brothers/81512Tady ho najde a dokonce v cestine,ale pokud neumi s torrenty,tak to asi nesezene ;) |
obeck
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 95 |
|
|
RE: ČT HD nahrávka..Jen mensi info. Druhy dil "bratrstva" na cthd mel po prevodu do m2ts formatu (1 audio) velikost 3,80 GB a vcerejsi "Spartakus" na hbohd velikost 2,83 GB (opet 1 audio). Time u ubou okolo 50 minut. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: ČT HD nahrávka..Jo on ale asi chtěl slyšet že to taky někdo nahrává a že by mu to jaksi mohl poskytnout vy chytráci a ne stahovat 50 GB! Co když má připojení 512kb/s??VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
|
|
RE: ČT HD nahrávka..kutil : ozvi se mi na ICQ 177496090, zkusime neco pomyslet |
Kony.cz
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 171 |
|
|
RE: ČT HD nahrávka..Taky mohu vypomoci kdyby došlo na věc. Ale je to teda darda co se týká velikosti, třeba dnešní díl = 4.76GB. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
|
|
WintermuteAhoj,jak si to myslel vypomoci? Tretí díl jse mi včera povedl nahrát z ČTHD. Potřebuji jěšte 1 , 2 . Dík za pomoc a přeji krásny den kutil. |
kutil
|
|
RE: ČT HD nahrávka..kutil: 1. a 2. z ČTHD též mám a mohu poskytnout. Napíšu ti na Skype třeba večer. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
|
|
WintermuteTak ja čekám a ty nevolaš..... kutil. |
kutil
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|