, sekce: Zkušenosti |
|
Dotace na internet, satelit a DVB-T.Dobré odpoledne všem.A už je to tady. Mám svůj první dotaz. Dnešní dopoledne jsem obvolával misterstvo kultury, ministerstvo pro místní rozvoj a krajský úřad České Budějovice a nikdo nic neví. Pomocí vyhledávače Google také žádná sláva. Včera mi přišel leták od konkurenční firmy www.roset.cz/dotace. Poskytují výrazné dotace na montáž internetu, satelitů a DVB-T. Z programu ,,Digitalizace měst a obcí´´ určené pro jihočeský kraj. No a i já bych potřeboval nějaký kontakt na ty dotace, že... Zítra zkusím další kolo. Máte k tomuto někdo nějakou radu? Předem děkuji za přínosné reakce. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
To je hezký =hák.=Docela by mě zajímalo zda toto není v rozporu se zákonem. Jde totiž o slib něčeho co reálně neexistuje, přesto to ale zákazník může dostat.Jde totiž o to, že žádný program "digitalizace měst a obcí" neexistuje. Takže neexistuje ani žádná dotace z takového programu. Už ty podmínky pro získání dotace jsou divné. Firma tak vsadila na něco jiného než jsou "akční ceny," a vyměnila je za "dotaci." V zákazníkovi tak vyvolává dojem, že je mu poskytováno něco, co má vyšší hodnotu než za jakou to koupil. Z tohoto pohledu je možné na tuto akci pohlížet jako na klamavou reklamu. Z mého pohledu je to nekalá obchodní praktika. Uvidíme co bude dál. Možná se někdo začne bránit. Není totiž nic jednoduššího než si daný dotační titul zjistit na KÚ-JČ. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 699 |
|
|
Dotace na internet, satelit a DVB-T.No já jsem od začátku tvrdil, že je to nějaký divný... Jestliže nás stát nutí do digitalizace, tudíž k zakoupení té kouzelné skříňky ke každému TVP, měl by to prostému plátci koncese nějak kompenzovat ne? A je hanba, že to neudělal alespoň pro důchodce a sociálně slabé. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
|
|
Dotace na internet, satelit a DVB-T.Taky sem hleděl jak puk co je to za blbost vždyť by se o tom vědělo ..... |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
RE: Dotace na internet, satelit a DVB-T.Tam na tom odkazu nikde není napsáno, že by tu dotaci poskytoval stát ! Je tam jenom, že ji lze získat prostřednictvím té firmy, takže by to mohla být určitá forma slevy od nich! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
RE: Dotace na internet, satelit a DVB-T.První barevný TV COLOR 110 stál v Česku přes 15000 Kč, ČB Dajány a podobné měly cenu kolem 7000 Kč. Settopbox pro 2. TV program zvaný tehdy "Konvertor" stál kolem 1000 Kč. To vše při platech kolem 2000 Kč hrubého. Ceny prvních videorekordéru začínaly na 35000 Kč.Ceny Settopboxu pro DVBT a vůbec TV a elektronika jsou dnes vedlo toho za babku. Tak proč ještě dotace. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 706 |
|
|
@Standa3No jasně, že nás to nezruinuje. Nicméně se zkus vžít do situace staré babičky na venkově, která má důchod kolem šesti-sedmi tisíc a která se rozhoduje, jestli si nakoupí v konzumu, nebo jestli si dnes večer může dovolit zatopit. A věř, že takové důchody skutečně existují. Myslel jsem to obecně, jako námět pro diskuzi. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
|
|
RE: Dotace na internet, satelit a DVB-T.Klamani zakaznika, neni to trestny ? Podle myho ta jejich ,,dotrace,, je za to ze si neuctujou za instalaci. Na jejich strankach jsem o poplatku za instalaci nenasel ani slovo.DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Dotace na internet, satelit a DVB-T.Tady je priklad z jejich stranek ( co tomu rikaji odbornici?) Příklad realizace:Panelový dům, 8 pater, 33 bytových jednotek. Cena realizace dle projektu: 187 600,- Čerpaná dotace: 78 045,- Výsledná cena realizace: 109 555,- DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Dotace na internet, satelit a DVB-T.Zdar,na internetovych strankach se hovori pouze o dotaci na "zrizeni nove pripojky internetu".V r.2006 byl program pro informacni technologie a obce (integrovane obecni informacni systemy vcetne pripojek obcanum).Tudiz pokud existuje nejaka "dotace" pro uvedenou firmu,pak to je zrejme individualni zalezitost (nevim ,kdo,kdy,jak,kym a cim osvitil prislusne sponzory,ale videl jsem tam oceneni Zlaty amper). Kratce jakakoliv "dotace" pro digitalizaci ve smyslu DVB-S/T/C neexistuje a dle mne tato reklama neni cestna ani sportovni.V komplexni dodavce INTERNET+DVB-T+DVB-S se tato diky tomu internetu muze promitnout do celkove sumy.Jinymi slovy tez "k dodavce internetu firma zplodi vedlejsi produkt = dodavku DVB-T,DVB-S" (Dejiny sexuality jsem cetl,ale o sexualite dejin jsem jeste neslysel:)). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Dotace na internet, satelit a DVB-T.Průměrná cena na byt je 3000,-,+-500,-.V tomto případě bez dotace je to 5684,- a po dotaci 3320,-. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 125 |
|
|
RE: Dotace na internet, satelit a DVB-T.Pokud někomu nezbyde něco málo peněz na nějaký elektrický přístoj či nějakou úplně jinou věc,tak ji hold NEBUDE mít !Takže když někdo nemá na kolo,tak bude chodit pěšky....to samé pokud nemám na settobox tak se budu koukat z wokna !Počkejte až za dva roky přijdou s předěláváním sítě na DVB-T2 a začnete vyhazovat ty televize s vestavěným DVB-T...........to bude nával.......a nebo si NEW settobox připojíte káblíkem.....cha!Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 863 Galerie: Kamil_k4 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|