, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Propojení HDMIChtěl jsem se zeptat, zda při připojení dig.satelitu přes HDMI kabel se při zapnutí přístroje TV automaticky přepne na HDMI vstup, jako to dělá při připojení přes Scarty? Mě to teda samo nepřepíná, musím to přepnout na dálkáči. Díky. |
tekvil
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 |
|
|
RE: Propojení HDMIMne tiez nie, HDMI specifikacii je viacero a sice niektora uz s tym rata, ale zjavne nie ta, co mame doma.... Ja som kvoli tomuto okrem HDMI ponechal aj SCARTove spojenie (na sat i na dvd), aby som menej narocnym clenom domacnosti nekomplikoval zivot, ja si to rucne prestavujem na hdmi.Vantage 1100s HD, Gibertini 100 Al red, SG2100 24.5W-53E, 42PV600E
|
harmi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 80 |
|
|
RE: Propojení HDMIJá jsem tento problém vyřešil takto: http://www.videotech.cz/prislusenstvi/dalkove-ovladani-logitech-harmony-525 |
ozzy 2
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 138 |
|
|
RE: Propojení HDMIu mna je po zapnuti TV (samsung) na tom istom HDMI vstupe na ktorom bola naposledy vypnuta |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Propojení HDMIOZZY dej sem odkaz ty, nebo někdo jiný kdo to umí, ať se dá na to kliknout a automaticky se to zobrazí, taky mám tento problém .... |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
|
|
RE: Propojení HDMI[url] http://www.videotech.cz/prislusenstvi/dalkove-ovladani-logitech-harmony-525[/url] |
ozzy 2
|
|
RE: Propojení HDMIPardon, nepovedlo se. Myslím, že není problém si odkaz zkopírovat do adresního řádku. |
ozzy 2
|
|
RE: Propojení HDMIPrepojenie HDMI na TV,ako také nemá prepínacie napätie,ako ho má Skart-konektor,preto ho je potrebné v TV predvoliť,ak to daný TV LCD-Plazma podporuje.Samotné pripojenie STB k TV sa automaticky neprihlási,iba ak je prednostne definované. :scared:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
RE: Propojení HDMIJo už jsem to udělal, jde o dálkové ovládání, já myslel, že to bude nějaké řešení na televizi přímo, mám plazmu LG, ale asi to jinak nejde. Dost mě to štve to přepínání vstupů ručně :D |
jurkaturk
|
|
RE: Propojení HDMInic nemusi prepinac zvlast rucneasi si nekupil Logitech Harmony dialkove, tam sa daju naprogramovat makra, teda postupne povely, ktore spustit stlacenim 1 tlacitka (Activity/aktivita): zapni TV - prepni na HDMI1 - zapni tuner - .... |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Propojení HDMINapr.Technisat HD8S po aktivacii funkcie technilink a zapnutí sat pristroja umožnuje priame zapnutie TV cez HDMI ( aj vypnutie).V spojeni s plazma Panasonic to funguje.Netreba žiadne makra . |
dady
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
RE: Propojení HDMIAutomaticky vam zapne tv HDMI verzia 1.3......myslim ze najnovsie prijimace to uz podporuju.... |
rado101k
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Propojení HDMInechápu, teda chápu, ale myšlenka automatického přepnutí tv na aktivní HDMI je mi stále cizí, je to stejná p*čovina, jako když televizory značky Thomson byly schopny zapnutí ze standby na provoz jen tím, že je naprogramované video pro nahrávání, nějak mi to uniká, vím že tv se dá zcela vypnout, ale ... |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
|
|
RE: Propojení HDMITO: Losparabo, je to opravdu tak, že po naprogramování např. zapnutí 3 přístrojů najednou postupně je dovede zapnout?.. a na správné vstupy? Umí se to naučit kódy od ovladačů, které nejsou ve standartní databázi tohoto ovladače? Rozumím tomu dobře? děkuji za info.. ;) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
|
|
RE: Propojení HDMIjo je to tak. Dokonce (pokud nezadáš nějaký pokyn přes originální DO nebo panel na přístroji) si pamatuje, co má v jakém stavu. Takže např. máš zapnutou TV na HDMI1 a k tomu SAT púřijímač. Rozhodneš se koukat na DVD (HDMI2), tak zmáčkneš naprogramovanou aktivitu a DO vypne SAT, zapne DVD a přepne TV na daný vstup. A nakonec stiskem jednoho tllačítka vše vypne (nesmíš ale dělat, co jsem psal výše). Mám 2 roky Harmony One a k úplné spokojenosti mi chybí, aby mělo BT na ovládání PS3.P.S. je učící se, takže můžeš "nacvakat" povely ručně Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
RE: Propojení HDMITakže znovu, abych to pochopil, nejsem v tomto kovaný... aby to fungovalo podobně jako skart, tedy, že když například sleduji sat přijímač např. hdmi 1 a zapnu dvd , které je na hdmi 2, tak se to dá nějakým způsobem udělat, aby to bylo automaticky na tom vstupu, který zapnu ? Tedy jako u skartu ? Takže to musím nastavit v TV přijímači a nemusím kupovat nějaký univerzalní ovladač ? Jinak mám plazmu LG 42PG 3000, třeba ji někdo má a poradí, děkuji R^ |
jurkaturk
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|