, sekce: Skylink |
|
Dva televizoryPotreboval by som poradit s pripojenim dvoch televizorov na jednu parabolu. Docital som sa, ze musim kupit este jeden prijimac a pripojit ho do vystupu. Ibaze neviem ci to pojde, lebo mam monoblok na Astru 1 a Astru 3. Naozaj staco taketo riesenie, alebo musim kupit prepinac ku monobloku a napojit od konektoru zvlast kabel. Sorry, ze som to napisal tak salamunsky, ale som tu novy. Vdaka.Vu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
|
ganco39
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 58 |
|
|
RE:Dva televizoryAno, příjmač kup ještě jeden. Řešení propojením z prvního příjmače je špatně. Díval by jsi se pouze na programy ve stejné polarizaci, jako na prvním televizoru. Správně je vyměnit monoblok za monoblok Twin, ten má 2 výstupy, z druhého výstupu natáhneš samostatný kabel k druhému příjmači.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
|
|
RE: Dva televizoryDiky moc, to som chcel vedietVu Solo 4k, 1°; 13°; 19,2°; 23,5°; 28°, PHILIPS 55PUS7354/12 , parabola Maximum E-85 multifocus - LNB Inverto Black Premium Single - DiSEqC prepínač Maximum 4/1
|
ganco39
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 58 |
|
|
RE: Dva televizoryUctivost, služebníček.... :)))Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
|
|
RE: Dva televizoryano i tak se dá řešit, ale...rozhodneš-li se do budoucna přidat družici, přidat další tv na sólo programy budeš řešit to samé jako teď, vem samostatné lnb + diseqc-ky a je to, cenově přibližně na stejno, nehledě na to když u monobloku odejde jedna pitomá polarizace na jednom oblíbeném programu, tak půjdeš a koupíš novej monoblok _? |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|