, sekce: Příjem DVB-T |
|
Prepojenie káblovky a DVB-TČaute,neviem či som dal dobrý nadpis,ale ide mi o jednu vec:mám analogovú kablovku a televízor mám LCD Sony s digitálnym tunerom DVB-T. Cez anténu mám možnosť prijímať v pohode digitálny multiplex,ale čo z toho,ked tam nie je markíza...a v káblovke sú niektoré programy nekvalitné chcel by som sa opýtať,či by bolo možné mať pripojené zároveň káblovku aj anténu cez koaxiálny vstup do TV.Že keby som mal prepnuté analog-išla by káblovka,zapnem digital a pôjde mi signál z dvb-t(čo by šlo aj teraz,len ked nemam zapojenú anténu,nejde nič) ak je to blbosť,stačí jednoducho napísať že nie,nemusíte ma glbať :))) |
s@t@n
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 179 |
|
|
RE: Prepojenie káblovky a DVB-TUrčitě, použít stačí slučovač - ale pozor na problém, aby na stejné frekvenci/kanálu/ nebyl zároveň signál digitální a analogový.......Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
|
|
RE: Prepojenie káblovky a DVB-Tmyslím, že slovenské dvb-t s kanály nad 60, s ničím kolidovat nebude ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
RE: Prepojenie káblovky a DVB-Tdík za radu,už len ten zlučovač niekde nájdem v obchode a bude pokoj R^ |
s@t@n
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 179 |
|
|
RE: Prepojenie káblovky a DVB-Tnech si udělat třeba v RTV Trenčín nebo Csat slučovač jeden vstup 1-60 a druhý 60-69... ale počítej s tím, že Ti pak nepůjde DVB-T až ho spustí na nižších kanálech... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|