, sekce: Technika |
|
wi-fi orinoco ethernet converterZdravim panove,dostal se mi do ruky tato krabicky,ve vnitr je skovana pcmcia karta wiwi ,vzadu napajeni a konektor na utp.Jedna se o typ 848333423 zrejme se jedna o opakovac. Mel bych dotaz zda se s teto krabicky da nastavit ze utp tam nazenu net a ta pcmcia co je ve vnitr bude jako bezdratovy router ap aby na to mohl pripojit wifi klienta? diky za pripadne reakce dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: wi-fi orinoco ethernet converterNe, je to jen jako klient, navic na vystupu musi byt jen jedna MAC adresa (takze zadnej switch, max.router). Navic max. propustnust linkove vrstvy je 2Mbit/s bez ohledu na kartu, co tam strcis, nastavuje se to pomoci specialniho programu, ten bych nekde vyhrabal. Latence je take rovnez kolem 40mS i bez zateze.Je to stare zarizeni s parametry poplatnymi teto dobe (cca 8let zpatky). Jen pro zajimavost - na siti, kterou spravuji jsou pouzite dva kusy, jedou nonstop 6let a o jedine resety se staraji vypadky napajeni. Jsou to extreme spolehlive a stabilni kusy, neco takoveho dneska neexistuje. Ve sve dobe staly kolem 6-8tis.Kc. Dneska je to skoro k nicemu z duvodu, co jsem psal vyse. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: wi-fi orinoco ethernet converterdekuji za odpoved,nic moc jsem o te krabicce nedohledal tohle je mi ted jasne.jaka je prosimte ip at se do toho apon nahlidnu kdyz to tu mam.dikydvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
|
|
RE: wi-fi orinoco ethernet converterTo nevim, pokud to bylo v provozu, bude urcite zmenena. |
J a
|
|
RE: wi-fi orinoco ethernet converterpuvodni jsem vyresetoval,nejaka defaultni ip nebo jak se do toho dostat pres kabel.popripade myslis ze by ta pcmcia karta oronoco gold sla pouzit v notebooku jako ap nebo jsou to uz stare zeleza ktere to ani neznajidvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
|
|
RE: wi-fi orinoco ethernet converterAsi jsem to nenapsal - tohle se nekonfiguruje jako bezny sracky typu Ovislink, Zcom apod... To ma svuj konfiguracni program, kterym se do toho leze. Musis to propojit primym kabelem mez sitovkou v komplu a timhle zarizenim, spustis ten konfigurator a on si najde ten ETC a tam se prihlasis. Defaultni login je tusim "public".Zkus k tomu pohledat ten konfigurak. |
J a
|
|
RE: wi-fi orinoco ethernet converterKarta urcite by sla pouzit jako AP v notasu, ale asi nebude soft, ktery by to umel jako AP zprovoznit. Jako klient ta karta v pcmcia slotu PC pojede, a to i v XP (ovladace jsou primo v XP) |
J a
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|