, sekce: Skylink |
|
Eurosport HDprosím Vás jde Vám na Skylinku Eorosport HD mě ne. |
pluto
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 71 |
|
|
RE: Eurosport HDDopr.., taky mě vypadl (neviděl jsem konec tenisu), ale už jede. Nevím, jestli naskočil sám, protože jsem rychle přes web poslal reautorizaci karty.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
ESP HD SkylinkTaky mi to chcíplo těsně před koncem.Ale (nevhodné slovo) nezklamalo. :))) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Eurosport HDDakujeme skylink !Som myslel, ze rozbijem prijimac. Finale 4 hodinoveho zapasu, hralo sa o poslednu lopticku a oni hop maju vypadok !!! Uz ma zacinaju srat aj s tymi reklamami u plateneho kanalu ! Zaplatim si eurosport hd dufajuc, ze uz si nedovolia tam davat reklamy. Figu borovu, skylink si povedal ze nie, pekne budes cumet na Agassiho reklamu 30x za 1/2 hodinu ! Este raz dakujeme ! |
full
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 60 |
|
|
RE: Eurosport HD@full: co ma co skylink spolecneho s tim, ze Eurosport vysila reklamu? Oni jen prebiraji program tak jak ho majitel dodava |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 999 |
|
|
RE: Eurosport HDTo ma nezaujima, skylink berie odo mna peniaze, preto je drzost, aby tam pchali este aj reklamu.A robia to aj u Novasportu, ale tam pri prenosoch F1 to daju na Nova HD, aby im nikto nevytykal, ze na platenom kanaly prerusuju preteky reklamou. |
full
|
|
@fullMůžeš mi říct, kde jsi se tak dlouho pohyboval na sluníčku, když u nás již skoro tři týdny chčije a chčije?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
fullJsi směšný.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Eurosport HD2full: Někdo ten přenos zaplatit musí! Reklamy zařazuje ESP, Skylinku platíš za distribuci a šíření tohoto programu... Pokud se ti to nelíbí, udělej si výlet do Paříže!Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Eurosport HDtiež mi pred koncom nešlo HD... musel som prepnut na SD :)))Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
PetrTAle nehovor. A prenos a distribuciu Eurosportu vysielaneho free potom plati kto ? |
full
|
|
RE: Eurosport HDMáš na mysli tu hrůzu na 12226H v lowSD??My se tady bavíme o Eurosportu v rozlišení 1920x1080i. Pokud se Ti nelíbí reklamy, tak budeš muset jet fakt do té Paříže. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Eurosport HDno vidim, ze u nas este nie su sebavedomi zakaznici, ale skloneni otroci. Taki su najlepsi - nekecaju a caluju. A firma ma vystarane na dlhe roky. Ved konkurencia nikde a zakaznici platia bez zbytocnych otazok a nametov na zlepsenie. Aky boj o zakaznika a naco ? Ved telce su ticho a platia.Vidim, ze komunisticke zmyslanie je tu hlboko zakorenene. |
full
|
|
RE: Eurosport HDTak to by komunisti a otroci museli být v celé Evropě kde je Eurosport HD vysilán.Reklamy jsou na na všech verzích HD eurosportu.Cena bez reklam by byla min. 2x větší. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
FanynTak si zober priklad Nova a Nova HD.Porovnaj to s Eurosport a Eurosport HD. Nova HD je vysielana volne - to je ako mozne ? |
full
|
|
RE: Eurosport HDprotože Nova nevysílá žádnej sport. snad krom F1, jinak prakticky nic. a sportovní práva jsou drahý.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Eurosport HD"práva jsou drahý"A preto Eurosport SD vysiela free :D |
full
|
|
RE: Eurosport HDvysílá free v němčině. když se tam uživí jako fta stanice, proč ne. mně to nevadí. v dubai vysílá zase free national geographicVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Eurosport HDjaj zas ten Eurosport...ved ludia preboha, ved tam hovvno je :D |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
radolacoto asi myslíš ty jáho pozerám stále R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Eurosport HDno ja si to veru myslim :) |
radolaco
|
|
RE: Eurosport HDTak proc to resis, kdyz tam je howno? Vzdyt si ten ESP HD platit nemusis. Ja si ho koupit dvakrat do roka na mesic a jsem plne spokojen. Grand Slam v tenise a Tour de France v HD mi nikdo jiny levneji neposkytne. Mas protiargument?On Air!
|
Saxon
|
|
SaxonAky protiargument? O com tocis? A kto ti povedal ze si ho platim? |
radolaco
|
|
RE: Eurosport HDJo mám, 2krát ročně rozbalit novou kartu.. ;) :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|