, sekce: Linuxové přijímače |
|
wifi ap and ubuntu linuxzdravim panovove.marne hledam na fore na zprovozneni jedne malickosti. pottrebuji pcmcia kartu pepnout do rezimu ad hoc aby mela svoje sssid a sdilela internet bezdratove, ve windows xp jsem to zozbehnul za 5 minut. bohuze v ubuntu me to trapi ssid vysilam z jineho pristroje wifi se napojim ale nenapojim se na net nesdili internet.poradite mijak jednoduse to nasdilet eth0 lan--eth2 wifi dotaz je pro linuxaky dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: wifi ap and ubuntu linuxifconfigAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
RE: wifi ap and ubuntu linuxTotálně nesrozumitelné: co takhle čárky?V ubuntu existuje Network Manager, ve které se dá nakonfigurovat síť... Pak prověřit směrování ( ip route show ) a DNS... Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 214 |
|
|
dusanpul dne jsem si stim hral bohuzel bez uspechu,ve win xp to jede bez problemu delam zrejme nekde zakladni chybu byl by si mi ochoten poradit jak to rozbehnout?dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|