, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DigiII+ v serii s Vantage - zase problemik.Z anteny mi ide signal cez motor do vantage a z vantage do DigiII+. Uz davnejsie som tu diskutoval problem, ktory skoncil tak, ze musim digi natvrdo vypnut alebo aspon of digi odpojit koax, lebo inak ma vantage problem tocit motorom vdaka Digi SW, ktory aj v standby stale caka klucove zapisy..... Teraz mam vsak signal cez Digi na niektorych transponderoch vyrazne slabsi nez na ostatnych inych, niektore transpondery su na 20%, ine idu takmer do 100%. Nezda sa mi to normalne pri 100cm antene a v minulosti to isto takto nebolo. Nesuvisi to s polarizaciou, ale s frekvenciou konkretnych transponderov. Motor tocim cez vantage, doladil som na najsilnesi signal Markizoveho transponderu, ale na Digi mi to ukazuje len 20-25%, cize sa bud nedaju pozerat alebo rovno napise Slaby/ziadny signal. Niekolkokrat som DigiII+ inicializoval s nacitanim programov nanovo. Pozeram hlavne CSLINK cez vantage, kde ziadny problem nevidim. Digi som nedavno zapol len po 2-3 mesiacoch asi, lebo mi uz dosla zlta karta. S kartou ale asi sila signalu suvisiet nebude. Co navrhujete? Dik.Vantage 1100s HD, Gibertini 100 Al red, SG2100 24.5W-53E, 42PV600E
|
harmi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 80 |
|
|
harmiseřídit lépe pparabolu s motorem navrhuji,udělej to tak,aby jsi měl na MARKÍZU cca 76 až 79% kvality signálu a budeš OK,mám také parabolu 105 gilbertiny a motor,včetně VANTAGE .Nejslabší signál teď momentálně na DIGI TV je 76 až 78%,jinak všude jinde na jiných tr. je kolem 86 až 90%.Toť celý tvůj problém.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: DigiII+ v serii s Vantage - zase problemik...hery dik. Parabolu som natacanim motorom doladil na max signal viackrat uz pred prvym mailom, ale neliezol som na strechu. Ak chytam stale dobre 24.5W i 53E, tak sa asi nepohla, alebo hej? Domnievam sa, ze ak by bola uvolnena parabola, tak by 1/ mi lietal signal aj na vantage a 2/ nedosiahol by som viac nez 90% na inych DIGI frekvenciach (1W). Skratka mam niektore frekvencie podstatne slabsie nez ine. Ak zapojim antenu priamo na DigiHumax, tak mam kvalitu o zhruba 20% vyssiu nez ked to ide cez vantage - to sice bolo aj v minulosti o nieco slabsie, ale nie az tak, ze sa Markiza na Digihumaxe vobec nechyta. Na vantage mam digi markizu a zvysok digi uplne v pohode. Preto tomu akosi nerozumiem.Vantage 1100s HD, Gibertini 100 Al red, SG2100 24.5W-53E, 42PV600E
|
harmi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 80 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|