, sekce: Příslušenství |
|
ext HDD/USBake mate realne skusenosti so zivotnostou HDD spojenych s stb ci uz sat alebo dvb-t. nepytam sa ani tak na znacku a kvalitu HDD ale vo vseobecnosti. Znama mi totiz povedala, co robi s pc technikou, ze priemerna zivotnost ext HDD ktory sa pouziva na nahravanie z stb je 6mesiacov, prave preto ze tieto HDD niesu stavane nato aby boli tak casto,ci stale v stave ON. |
viliamko
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 520 |
|
|
Re: ext HDD/USB:))) :))) :))) - 2 roky pripojený 500Gb USB HDD k Schowboxu S300 platinum a všetko OK , ....tož... nakupujte u odborníkov... :))) :))) :))) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 374 |
|
|
RE: ext HDD/USBwestern digital esential 1TB - pri necinnosti sa disk sam vypne, pri opatovnom zapise/citani za 10~15 sekund opat nabehne |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: ext HDD/USBsak ja u nej nenakupujem , to mi len vravela ze ake maju skusenosti chalani u nich vo firme,ale sak tiez si myslim ze je to skor pripad od pripadu ) |
viliamko
|
|
RE: ext HDD/USBAk to mas stale on ,je nieco na pi.. Neviem preco by to malo byt stale v otackach :bomb: Pozdravuj znamu aka to je firma?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: ext HDD/USBORGA TRADE |
viliamko
|
|
RE: ext HDD/USBChlapci a má to někdo v kombinaci "rámeček" + 3,5" disk? Mně se moc nelíbí ty USB disky, místo mě taky moc netlačí a přeci jen by bylo lepší vyhodit v případě poruchy "jen střeva".... :lookaround: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: ext HDD/USB3,5" rámiky mávajú poväčšinou dodatočné napájanie cez adaptér, pri 2,5" rámikoch na napájanie väčšinou stačí jeden usb port poprípade daľší usb port na dodatočné zvýšenie napätia. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
|
|
Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash DrivePatriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive is best R^ :8) ;) :) :)) :))) opensat9900hd pvrAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: ext HDD/USBKe svému Technisatu HD8-SX jsem měl externí WD My Book (s vlastním napájením), ale často se mi nahrávka zasekla. Zkusil jsem na doporučení na forech a u prodejce Technisatů 3,5" disk WD Caviar Green Power (interní určený pro záznam digitálního videa) do externího boxu Akasa (s externím napájením). Zatím to vypadá dobře, nahrávky OK. Tento box má (ne)výhodu v tom, že ho lze vypnout ručně vypínačem vzadu, takže když ho den nebudu používat, vypnu a mám jistotu, že se netočí. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|