, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Ladění UPC na 1WJde naladit 1W UPC na jejich "stříbrný" přijímač OK? Jde mi o to zda na 1W je SW pro přijímač - jestli jo na kterém transpondéru? Před otočením (z 19.2E na 1W) se prý má stáhnout nový SW. Nebude problém? Nebo musím zas namířit na 19.2E?Jeden "lajdák" technik UPC naladil známému jen HD přijímač a na druhý se vykašlal a odjel - přitom musel vědět že z paraboly jsou vedené dva koaxiály - oba dva na přijímače UPC! |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
RE: Ladění UPC na 1Wpokud je v tom stazeny aktualni fw jde to samo... staci obnovit tovarni nastaveni vybrat 1W thor a uz se to ladi. pokud neni , nastavis rucne freq a naladi se to taky. |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
|
|
RE: Ladění UPC na 1Wtak proc znay nezavola toho "lajdaka" zpatky a necha do toho hrabat nekoho kdo nevi jak na to? |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: Ladění UPC na 1WS tím souhlasím, toho lajdáka bych taky nahnal zpátky, prachy schrábl od UPC, tak ať si taky práci dodělá, to je jak za (nevhodné slovo)ů :)))Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
|
|
RE: Ladění UPC na 1Wjsem nevěděl, že příznivec třešničkové strany je nevhodný slovo..... :laughing:Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
|
|
RE: Ladění UPC na 1Wasi je placenej za jeden stb. a je pravda, že to sserou. Moc stížností na ně, nepřeladěj jiný stb jak od UPC, to si musí zákazník sám a nebo si někoho sehnat na vlastní náklady. Je to přinejmenším DIVNÉnikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
RE: Ladění UPC na 1WA pepiino měl pravdu, nebyl to přijímač od UPC ale nějaký "klon" od Mascomu - menu totožné (ani jsem si nezapamatoval ten název All...? Tak jsem vymazal všechny programy z 19.2E, doplnil tr., vyskenoval a uspořádal. Kdo znáte Mascom - víte že to je o ničem. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|