Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problem Nova Cinema

Dnes som po dlhsom case prepol na Nova Cinema (12070) a mam taky problem: Obraz je OK, ale zvuk je akokeby "modulovany" (neviem ti inak popisat) s frekvenciou 5-8 Hz (odhad), co posobi dost rusivo. Tiez ma stb problem zobrazit teletext - stale iba blika stavovy riadok a nezobrazuje korektne udaje. Pritom zobrazenie priamo TV prijimacom (VBI) je OK. Nerobi (teda aspon som si to zatial nevsimol) to na ziadnom inom programe. Mam Kaon 570CX, je tam FW stream, karta Skylink. Doteraz to nerobilo. Ma niekto podobnu skusenost ?
Vdaka za odpovede

vado
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problem Nova Cinema

robi to aj mne na opene

jano111
Registrace: 2/2009

Este doplnim

Robi to nielen na Nova Cinema, ale aj na Nova Sport a MTV Czech na tom istom transponderi. Zeby problem starsich prijimacov ?

vado

Mě to dělá na Nova sport.Kaon 570H.OStatních 2000 kanálů na orbitu je bez problémů???Problém tuším od včera,kdy jsem tomu ještě nevěnoval pozornost.

TomHB
Registrace: 7/2006

... potvrzuji stejný problém i na tebou jmenovaných kanálech.

TomHB
Registrace: 7/2006

Stejný problém s Nova Cinema na Topfield TF7710HDPVR + Skylink. Nova Sport a MTV Czech nemám.

jim75
Registrace: 9/2007

Dalsie doplnenie

Dalsie dva programy z tohoto transpoderu, ktore mam moznost prijimat - Nova, Sport1 - tieto problemy nemaju.

vado

co stim

frenk2
Registrace: 2/2008

mají to nějaký pokakaný ;P

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

caute,preco niekedy zmenia obraz na nova HD a ct HD tak ze je uzky co to znamena :(( :((

max24
Registrace: 7/2008

max24

no cop by to mělo znamenat, prostě se jedná o pořad kterej byl ještě natočen ve 4:3, nebo koupenou kopii filmu ve 4:3. Nechápu co je na tom tak těžkýho pochopit. Pár let to ještě bude trvat, než nakoupí nové kopie v původním formátu 21:9, případně upravené na 16:9 (pokud jsou k dispozici).

trouba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra