Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Diablo + DM

Ahojte,
najde sa dobra dusa, ktora mi poradi ako spojazdnit zdielanie Diablo(klient) a DM (server).
V DM mam nastveny konfigurator pre CCcam - klasicky
V Diable rovnako som do cfg nastavil patricne udaje a nastavil Sharing client na CCcam. Siet bezi, ping mam aj na diablo aj na DM. V diable menu server Status mam CONNECTED. A nic. Co ma zapnut alebo vypnut aby sa to rozbehlo?

koscak
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Diablo + DM

no pokiaľ viem diablo sa v dm neznáša.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Diablo mam vo Vantage 7100.

koscak

Nazdar, niekde som sa docital ze diablocam nespolupracuje s dyndns adresami funguje len s local ip adresami. Ak ti to nepojde tak do dm nahraj kombinaciu cccam+newcs a skus newcamd v diable. Len pre zaujimavost mohol by si napisat ak soft mas v diable a ako mas nastavene wifi sifrovanie. Diky

dm800 diablocamlan

silvercord
Registrace: 8/2006

Diablo aj DM je v lokalnej sieti. V DM mam Enigma 4.20 CCcam/Newcs. V podstate sa mi uz podarilo pripojit Diablo na DM (v menu diabla v konfiguracii pri CCCam mam uz CONECTED). Len sa nezdiela! Takze je potrebne este asi nastavit na strane diabla.
Mohol by som skusit aj Newcamd, ale neviem ako sa to konfiguruje na diable. Je tam bin subor a nie xml. DM mi bezi aj s Opticumom 9500 v newcamd.

koscak

pozri sa na cssf forum v sekcii diablocam wifi su subory pre newcamd v podstate ide o cfg subor ten upravis.

dm800 diablocamlan

silvercord

Je zaujimave ze je v diable newcamd.bin. Pokusim sa aj newcamd, ale som sa dalej docital, ze na servri ma byt pre CCcam verzia 2.0.10 alebo 11. Momentalne ja mam 2.1.4 co moze sposobovat problem. Vyskusam aj newcamd alebo zmenim verziu na servri (ak to bude podporene).

koscak

ano je tam bin, len musis doplnit newcamd.cfg k suboru newcamd.bin a nastavis newcs. Ake sifrovanie pouzivas na wifi mne sa diablo stale odpajalo?

dm800 diablocamlan

silvercord

sifrovanie nemam ziadne, v rutri povolujem pripojenie cez MAC adresy.

koscak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra