, sekce: Příslušenství |
|
SG 2100Motor vůbec nereaguje, doleva ani doprava, bliká čevené světlo, reset nepomohl. Starý cca 3roky. je již na vyhození?Díki za info Ferguson 8018 |
fergi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
|
|
RE: SG 2100Ne, zbláznil se nepatřičným povelem. Dostaň ho na nulovou, přímou pozici, pokud možno povelem přes resívr (go to 0, nebo reference) nebo manuálně spinačem na motoru a pak restartuj pomocí tenkého kladélka otvorem vedle světla. Nebo po opatrném, citlivém rozebrání a uvolnění převodu kovový šnek - plastový talíř, nastav chobot opět na nulovou pozici, využij rozebranýho stavu k namazání a korekci přítlaků - vymezení vůle ložisek a převodů pomocí tří (2+1)šroubků. Šikovnej určitě jseš, tak buď opatrnej a rozhodně po třech letech motorek nevyhazuj. A když budeš přesvědčenej lidmi a ssebou abys si koupil novej (pár korun pro mnohé) tak mě ho pošli! At´ se to podaří k tvojí spokojenosti! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
Mne sa motor otáča do krajnej polohyMotor Sg 2100 sa mi po zapnutí prijímača vždy natočí do krajnej polohy -západ. Inak sa dá naladiť akákoľvek poloha ale si ju pamätá len do vypnutia prijímača. Resetol som ho, ani to však nepomohlo. Ak odmontujem anténu, po pár resetnutiach pracuje dobre a netočí sa do krajnej polohy pri zapnutí prijímača. Čo poradíte - mám kúpiť ešte menšiu anténu, veď mám len 80-tku,ktorá neváži ani 5 kg a doteraz mu nevadila? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
|
|
RE: SG 2100Pro fergi-Udělej jak píše knawi a nebo může být problém,který jsem dost často dříve opravoval,že konektor motoru,který vede k sat přijímači je uvolněný z letování na tiš.spoji.Pro Karnera-motor točil cca 5 let s plechovou(celkem těžkou)parabolou o průměru 120cm bez problémů. |
hobza
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 755 |
|
|
RE: SG 2100To Karner.Urcite to nemá nič spolocneho s vahou antény, ze ti to robi taketo veci. Vela uz napisal knawi v prispevku nad tebou. Jednoznacne ho dostan do "0", potom reset. Ak nepomoze, skontroluj nastavenia v prijimaci. Mne toto robil jeden motor, ale ten nepodporoval USALS, ale v primaci tak nastaveny bol. Resetni krajne polohy, resetni startovaci program, zálezi aj od primaca. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 542 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|