, sekce: DVB-S přijímače |
|
AZBOX ELITE/PREMIUM HD rychlost prepinaniaDobry den, rozmyslam nad kupou jedneho z uvedenych. Niekde som sa vsak docital, ze prepinanie programov trva az do 4 sekund. je to skutocne pravda?Aku alternativu v podobnej cenovej relacii a vybaveni by ste mi odporucili? dakujem pekne |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
|
|
RE: AZBOX ELITE/PREMIUM HD rychlost prepinania4s je nesmysl :lookaround: |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: AZBOX ELITE/PREMIUM HD rychlost prepinaniasu to len 2, 3 sec, tato drobnost je ale zanedbatelna. Chyby, ktore mi na softe azboxu vadili, boli cca pred polrokom odstraneneV tej cenovej kategorii je to momentalne najlepsi box ns trhu Alternativa k tomu by bol jedine dreambox 800 klon. Ked sa ti ale v boxe nieco odfajci, mozes na rozdiel od azboxu calovat z vlastneho vrecka :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: AZBOX ELITE/PREMIUM HD rychlost prepinaniaSD . . . 1sHD . . . 2s |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 483 |
|
|
RE: AZBOX ELITE/PREMIUM HD rychlost prepinaniaPokud je pro někoho priorita rychlost přepínání, tak mohu nabídnout starý analogový přijímač. Pro zvláště náročné mohu namontovat mechanickou předvolbu z TV Rubín, to bude bezkonkurenčně rychlé. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: AZBOX ELITE/PREMIUM HD rychlost prepinaniaty cisla sou v ramci jednoho TP nebo TP/TP nebo druzice/druzice ? neb vsude je to prave zavisly na tom odkud kamDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: AZBOX ELITE/PREMIUM HD rychlost prepinaniadakujem za konstruktivne odpovede.ostatni ktori sa tu snazia byt privelmi vtipni mi pripadaju skor ako poriadne zamindrakovani a tu si liecia svoje pochramane malicke ego. pre mna nie je priorita iba rychlost prepinania ale 4s je pre mna a snad pre vsetkych normalnych ludi neunosne a preto som sa na to pytal. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|