, sekce: Skylink |
|
PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOTeď jsem si chtěl za7 Kč aktivovat přes sms promoakci HBO HD, u která byla avizovaná platnost do 30.9.2010 a až teď jsem zjistil, že končila k poslednímu květnu, ještě ta platnost do 30.9. visí na stránkách, takže zase tzv. odrbali havíře, nedali mu halíře... To je fakt solidnost od Skylinku jen co je pravda, dělají si z huby prcinku R^ Omlouvám se za to, pokud to tady na foru již zaznělo.... |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOmusis cist pozorneji, to datum 30.9.2010 se tyka nove registrovanych karet a dvoumesicniho proma :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOAno máš pravdu nedočetl jsem to až do konce, je to až úplně dole, takže to lze přehlédnout. Jinak dodám, že jsem si před rokem zaktivoval na rok balíček multi a hd. Od dubna mám jen základ, protože dokud si nebudu moci poskládat nabídku z programů, které mě zajímají, tak je to pro mě nezajímavé, ale tuhle politiku SKY nepodporuje, tak i já nemám zájem. Podívám se na nabídku druhého operátora (myšleno na Astře), tam se dají údajně programy poskládat, tak to proštuduji a uvidím. Pokud tomu tak je, tak by tato platforma pro mě byla možná přijatelnější, protože proč si platit to co mě nezajímá, tato konkurence by pak byla přívětivější pro zákazníky, někde to jde a jinde ne....třeba se mýlím, ale kolik z vás s normálním příjmem si to může dovolit ? Politika by měla být zaplať a dívej se, ne plať i za to co tě z balíčku nezajímá, třeba jen kvůli jednomu programu. |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOmuze si to dovolit kazdy, kdo dava prednost TV pred alkoholem, cigaretami, kupovanim nesmyslu atp. ... co se tyka proma, nikde nebylo psano, ze je to 30.9. ale vzdy vsude do konce kvetna. At uz jejich web, jejich casopis, clanky na parabole, d-i-g-i-zone, sat-centru ... proste vsude ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOU konkurence si můžeš vybrat 6 programů, ale budeš to mít za cca stejnou cenu jako celý balíček multi. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
|
|
re:Tak tak,můžes jít ke konkurenci,jistě tě rádi uvítají a nebudou muset tolik obvolávat lidi.Na to se připrav také,jak jim jednou dáš telefoní číslo,tak ti v jakoukoliv dobu,sobota,neděle budou volat.Za šest programů dáš jako za multi,za total dáš 3500,- za rok.Tak rychle pro jejich kartu R^ .Ještě jich pár mám,ale skoro je nedávám.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOVždyť jsem dopsal, že jsem to přehlédl, sypu si popel na hlavu, ale říkám a za tím si stojím, že druhá platforma je přívětivější co se týká přístupu k zákazníkovi, tzn. třeba výběr 6 programů, které si zaplatíte a koukáte se. Nevím, ale zaplatit si HD balík, je pro sportovce dobrý, ale k tomu dostat program s operetami je fakt dobrý, protože po skončení zápasu si může divák sporťák odpočinout tím, že si zanotuje s tímto programem :))) Pokud bych si mohl poskládat program sám a fakt jen z programů, které opravdu chci, tak je to super, ale takhle ??? To je jako , kdybych koupil auto a musel k tomu vzít přívěsný vozík a tankovat jen na jedné čerpačce, takže to asi ne, takže se podívám po prodejně kde toto nemusím a koupím auto bez podmínek, pokud je takový prodejce na trhu a to v případě SKY a CSL je...Ten druhý se chová tržně a ten první se jen chlubí a vystavuje počítadla kolik se prodalo karet, on ten počet třeba nemusí stoupat pokud se nebude snažit trumfnout konkurenci, jen aby neusnuli na vavřínech jsou tu celkem 4 provozovatelé !!! |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOLUBIK možná dám za 6 programů stejně jako na SKY, ale bude to můj výběr, který budu sledovat!!! Ale v případě SKY dám tutéž cenu, ale z toho budu opravdu sledovat jen tři a k tomu ty co nechci, tak v čem je výhoda ,,, ??? |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOJestli si budeš chtít zaplatit u CSL HD programy, tak máš smůlu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENORe: muze si to dovolit kazdy, kdo dava prednost TV pred alkoholem, cigaretami, kupovanim nesmyslu atp. ...Tak TV zaplať bánbůh přednost nedávám téměř před ničím. Denně vidím ty trosky při montážích, co přijdou z práce a sednou k bedně a nic jiného neznají. A pokud jim satelit nejde, tak musíte třeba v noci leťet opravovat. Ale chválabohu za ně, zacálují noční příplatek keš, tak proč ne, že? Říkám tomu rychlý prachy. :laughing: Jinak ke kartám, nejvíce montuji skylink a to jen proto, že má balíček HD, kterej je sice o ničem a nikdo si ho neobjedná, ale psychologicky to hezky působí. Platforma CSlink je 100pro lepší a přívětivější na výběr a platbu programů. Mnoho lidí si totiž platí pouze jeden program a nebo něco jen na pár dní . Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOJá tedy ve SKY výhodu nevidím, ALE zatím si kartu od CSL kupovat nebudu, protože to je investice cca 2000 Kč za kartu , ale taky u SKY zůstanu u základu zadarmo, protože doufám, že tento systém přehodnotí budou chtít být konkurenčněschopní vůči CSL , dávám jim rok. Jinak poznámky typu kdo nechodí do hospody tak .... taky argument :))) Když přijdu do hospody, tak mi prodají pivo značky, kterou si vyberu a nepodmiňují prodej piva, tím, že si k tomu musím koupit ještě dvě piva jiného výrobce, taková hospoda by asi rychle zkrachovala. Takže politika SKY mě nemotivuje ke koupi nadstandartu a za ušetřené peníze si koupím super pivo, které mi chutná a při tom budu sledovat jen základ zadarmo :))) |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOkarta CSL už za cca 1350.- R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENONO PROSÍM !!! A ještě mi kolega, který má CSL říkal, že mu nabízeli nějaké slevy, ještě jsem to nerozklikl na jejich stránkách, takže nevím co tam mají, ale pomaličku se o to začnu zajímat :))) |
jurkaturk
|
|
jurkaturkje dobré mať aj cslink aj skylink lebo nikdy nevíš kde čo bude aký nový program v platenej ponuke ked tito bude chýbať v multi lachko to dokúpíš od cslink v mých 6🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOTaky dobrá kombinace ... |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOTeď si musím ještě zjistit kolik přesně stojí v CSL mých 6 , nebo jak se to jmenuje. Budu mít dvě karty v přijímači a jen čekat kdo nabídne lepší podmínky nadstandartu a případně to kombinovat, díky za nakopnutí JUPÍ :))) |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOJo a ještě, když se podívám na AUKRO, tak se dají koupit karty CSL laciněji :))) |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENONebo za 290 kč http://www.gisow.cz/satelit/KARTY-DEKODOVACI/ceske-a-slovenske/KAGIT-CS-LINK-karta-na-12-mesicu-1-mes.-FILM-a-MIX-a-darek-zdarma.htmlPokud máš dvě karty,jednu k tomu skylink, tak po roce myslím nemusíš tu tisícovku doplácet, pokud na ní platíš nějaké předplatné. Ale nejsem si jistý. První rok ale chodí jako plnohodnotná karta. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
JurkaturkDoporučoval bych si blíže projít nabídku obou provozovatelů...Mých 6 od CS Linku se vztahuje k programům z nabídky Total, což je obdoba balíčku Multi u SkyLinku... Takže pokud není cílem vašeho výběru kanál CS Film, který v nabídce Multi u SkyLinku chybí, pak se mi jeví jako daleko výhodnější 2750,- za plnou nabídku Multi, než 2640,- za 1/4 programů o CS Linku v rámci balíčku Mých 6... ;) |
Sarkafark
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 27 |
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOSARKOFARK porovnám a popřemýšlím , jinak kdyby existovala karta od CSL, která by byla určena JEN na Mých 6 bez základních programů, tak by to bylo super. PRAXE jeden přijímač karta na základ SKY a druhá karta na CSL jen na mých 6,to by byla nádhera a vlastně bych měl nadstandartní výběr programů, které fakt chci, je to blbost ? nebo ne ? Třeba podnět pro kombinaci pro CSL a pěkně pokakají SKY ... |
jurkaturk
|
|
JurkturkJk říkám, bylo by to výhodnější jen za předpokladu, že chcete v těch 6ti programů mít knál CS Film... Jinak nevidím výhodu v tom mít 2 karty a za přibližně stejný peníz sledovat jen 1/4 programů, než bych mohl... To co je možné vybrat do balíčku Mých 6 je v balíčku Multi... |
Sarkafark
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOTAKŽE ZNOVU, 1 přijímač 1 karta SKY Základ, 2 karta od CSL mých 6 (můj výběr programů co mne zajímá, bez základu)a výsledná kombinace výhodná pro zákazníka. Takže, kdyby CSL udělal i další kartu jen pro mých šest bez základu, který mám ze SKY, tak neváhám A JEDU. Toto je dobrá kombinace i pro toho, kdo má pozemní digit. vysílání a zároveň sat. přijímač, takže si zaplatí u CSL. 6 mých a kombinuje pozemní se satelitním, je to hovadina ? |
jurkaturk
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOKašlu na spekulace, nechám si základ, protože bych si sice zase mohl předplatit MULTIHD u SKY na rok dopředu, v penězích není problém, ale minule jsem to udělal s vidinou příslibu přidávání programů v HD a pak jsem toho litoval, teď počkám jak se boj vivine a nechám si základ, abych zase neprohloupil, maximálně si to budu platit po měsíci a to ještě NA ZIMU, teď jim na to prdím !!!! |
jurkaturk
|
|
JurkaturkKdyž já skutečně stále nevidím výhodu balíčku Mých 6, dala by se nějak specifikovat???Trochu mi to připadá, jako bych se měl rozhodnout u prodejce aut, zda si koupím vůz v plné výbavě, nebo jej koupím jinde za takřka stejnou cenu, ale vyberu si jen ABS a klimatizaci, protože nepotřebuji park. systém a navigaci... AŤ se na to koukám z jakékoli strany, vyjde mi první varianta jako lepší... ;) Ale třeba mi něco uniká... A to musím podotknout, že sám mám kartu s balíčkem Total od CS Link, SkyLink zatím nepotřebuji(s ohledem na totožnost nabídky krom HD programů, z nichž mi chybí jen Eurosport HD, jenže kvůli němu jsem líný něco zařizovat)... :) |
Sarkafark
|
|
RE: PROMO AKCE SKYLINK eSMSkou UKONČENOJestli se takto zachovají všichni a nebudou si předplácet nadstandart a zvedne se zájem o kartyCSL, tak SKY nezbyde než začít bojovat o zákazníky a ne samolibě ukazovat nějaké přihlouplé počítadlo karet. Dávám jim rok pak se uvidí, ale já si nic navíc nepřiplatím a nechám si základ, dokud to nebude pro mě výhodné a nebudu si moct vybírat...Kdo chce s pár programy co ho zajímají i ty, které ne, tak ať platí, já si koupím za ušetřené peníze radši drahé víno, které budu pít při sledování základu :))) |
jurkaturk
|
|
JurkaturkJenže to jsme se rázem posunuli od rozhodování "Platím to nebo to?" k rozhodování "Platím nebo neplatím" a to už je o něčem jiném... Pochopitelně že se Vám může jevit pružnější CS Link, který vám dá možnost platit buď vše, nebo si levněji vybrat jen 6 programů, ale to jen v rámci tohoto operátora... Ale za úplně jiné peníze... Varianta kombinovat CS Link a SkyLink podle předchozího uvedeného modelu se mi nejeví jako výhodná... |
Sarkafark
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|