, sekce: Příjem DVB-T |
|
AZBox, problem z mgcamd + newcsMam AZbox Premium +, a Skylink kartu. Mam problem, nekdy Multicast nemoze precitat kartu a nemozem pouzivat ine Plugin z Multicast.Preto som sa rozhodol pouzit ini sposob. Uz sa trapim viac ako tyzden z nastavenim mgcamd + newcs, nejak mne to stale nefunguje. Bol by som velmi rad, ak by mne niekdo poradil akym najlahsim sposobom sa to da urobit. Vopred dakujem |
okverd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
|
|
RE: AZBox, problem z mgcamd + newcs...stiahni plugins z netu rozbal daj na klúč -v boxe nastavenia -systemové informácie-dole v tabulke Backup/Restore šípkou nastavíš Plugins -stlačíš modré tlač. Restore -OK potvrdíš data/usb -restart boxu ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
|
|
Patko - dakujemSkusal som to podla vojej rady, ale nejak to nejde. Zatial mi ide v Multicast iba balik na Thorn, ostatne baliky na 13-23,5-28.Prosim ta nemohol by si mne poslat svoje plugins a setting? Pekne dakujem |
okverd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
|
|
RE: AZBox, problem z mgcamd + newcs... tu stiahni http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=159&t=4031 zaregistruj sa je tu všetko čo potrebuješ ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
|
|
RE: AZBox, problem z mgcamd + newcsPresne z tej stranky si stiahni ,ten druhy plugin PLUGINSzalohaUSB.rar [849.66 KIB] a pojde ti vsetko ako ma ,ja som ho daval do azetka predvcerom a spokojnost. |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|