Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

O2 v Brně

Zdar všem machrům mám dotaz funguje vám pozemní vysílání O2 v Brně myslím Óčko a hd programy díky

kanon
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 v Brně

bez signálu

Ota6
Registrace: 1/2007

uz to nejede cca 4 dny. co se deje? v patek zacina ms ve fotbalu na ct v hd,tak doufam,ze je to jen nejaka planovana udrzba.

matador
Registrace: 10/2008

Taky jsem pri dnesnim testu anten na novem stozaru zjistil, ze na K64 ani tuk. No, aspon slabe Krizava :)

J a
Registrace: 7/2005

matador:

ČT HD máš v kabelovce a v DVB-S.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Mělo to jed od 1.6. v Olomouci,ale nikde nic.

IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.

jirkaol
Registrace: 2/2009

pro technikaTKR

Kabelovka u nás není satelit hd mám jenže jednu parabolu konvertor dual ale mám tam motor a ten mi jede jen s jedním strojem a mám to zatím na (nevhodné slovo) na točený dokud to jede musel bych točit motorem pořád a v hd stroju mám mpeg4 digitální tuner na pozemní tv protože mám plasmu kde ještě ten tuner nebyl a přes ten koukám pokud to jede na hd Čt1 a Novu hd tak jsem jen ptal proč to nefachá.Nejede nejede neposerem se.

kanon

pro Ja

Jakou máš anténu na tu Križavu odkud jsi?Bratislavu jsi nezkoušel nebo Javorinu já jsem od Brna směr Hodonín zatím jsem to tu nezkoušel dík za radu

kanon

Pro Ja

Rakušáci v pohodě Jauerling a dokonce Javořice z Jihlavy se dá taky chytit ale když je hnusně tak signál slabý a kostky ale když je normální počasí ta síla a kvalita asi 30-40% a to jsem dost daleko mám antenu Tap 12 a zesilovač 16db ale ty Slováky nevím nevím jsou tu trochu kopečky i když do Jihlavy taky a velký.

kanon

kanon:

Já spíš reagoval na tu poznámku o MS ve fotbale, protože pokud to chce někdo v HD sledovat, tak nejhorší možný způsob je sázet na mux 4...

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@kanon

Dej mail, poslu ti podrobnosti

J a

Jinak TAP12 je pekna sragora, vubec nevim co na tech TAPech nekteri vidi. I kratka BU119 strci TAPku do kapsy a to i na spodku pasma, kde španěl má zisk už docela malý.
ORF všechny muxy u mě na BU119 bez zesilovače, 40dBuV na anténě, ChBer v řádu E-3

J a

pro Ja

kanon69@seznam.cz díky za rady

kanon

pro technikTKR

Samo že nebudu sázet na mux4 mám pořád sat to je jasný ale děcka koukají na druhým satu na (nevhodné slovo) tak to nechcu přetáčet jinak budu muset dát ještě jeden motor a bude pokoj

kanon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra