, sekce: Zkušenosti |
|
pre satmanaChcem sa opyta satmana ako dopadol z vymenou konvertora na tej gibertinke?Nasiel si nejaky idealny na 23.5E a aj na 7W?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
@THXKOVčera večer jsem ho tam namontoval inverto black ultra(gibertini 105). Zatím to vypadá dobře, venku je skoro jasné počasí tak chytám programy co jsem vůbec nechytal uvidím jak se trochu zatáhne nebo když bude pršet.Mám Vantage 6000, řekl bych že u Vantage příjimačů špatně ukazuje info kvalita/signál. No ted´chytám navíc tyhle prog. (před tím jsem nechytal) co mě zaujaly: 42,0°E Cartoon Network 40,0°E Express AM-1 rossija 2 07,0°W Nilesat MBC, Melody Hits/Arabia To jen tak narychlo co jsem chtěl příjimat a příjimam. Uvidím jak se trochu zatáhne nebo kdyš bude pršet co mi s těhto programů zbyde.Zatím. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: pre satmanaUrčitě je lepší lnb IBU než staré MTI to bezdebat.Digi Tv top platforma
|
satmana
|
|
RE: pre satmanaa ake inverto si nahodil?Single alebo twin.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
|
|
RE: pre satmanaSingle.Digi Tv top platforma
|
satmana
|
|
RE: pre satmanav nejakej teme si sa pytal na twin a myslel ze si si ten zaobstaral.Ja ho mam objednany.A este k tej strate signalu na astre.To robilo aj Tebe?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|