, sekce: Jiné placené TV |
|
ALIGÁTORVypadly mi některé pr. v emu digital free/sw.19.63/,přešli už na nové kodování?Děkuji.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: ALIGÁTORTo ti nepoviem,ale ak ho mas ako si s nim spokojny.Ide mi hlavne o komunikaciu s PC (aj wifi) a nahravanie.Spokojnost alebo ma svoje muchy?Dik za odpoved.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
AligatorAk myslíš programy na 23e, tak to už až na výnimky zatrhli.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 349 |
|
|
RE: ALIGÁTORPropojení s PC/LAN/ani wifi ještě nemám,ale pokud jde o standart+ emu/au/,bez problémů,zatím jsem spokojen!Vypadá to na konec emu na 23.5.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
spykoSpekuloval som isty cas o tej masine,tak neviem.Co pouzivas na nahravanie HDD cez usb alebo e-sata?Pripadne flashku?Odporucaju na tu wifinu usb ale s cipom ralink.Ostatne asi maju problem,neviem.Mozno to niekto upresni,lebo vela predajcov ako som zistil ani nevie,ze existuje interna wifi karta s vyvodom na antenky cez zadnu cast boxu.Ale to je o inom.Dik za odpoved.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|