, sekce: Příjem DVB-T |
|
DVB-T Lysá Hora (první testy)Dnes ráno první test |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
RE: DVB-T Lysá Hora (první testy)prosim te, neztrapnuj se :)naco meraky... stb v tescu... antena poplastovana krabicka 18dB :D toto je fat vtipne :D doporucuju zacit experimentovat se sitem nebo kratkou colorkou. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
Jakou antenu?Ja neviem jak sa vola ta antena a sito 68k nechyti stejne treba novu antenu s vecsim ziskom poradte nejaku šupu na 54h odrazom a 68v |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: DVB-T Lysá Hora (první testy)no comment... antény se na dálku prostě neradí. Bez znalosti situace na místě. |
davidkriz
|
|
RE: DVB-T Lysá Hora (první testy)Ok dik za info, idem spat, skoda kupovat satelitny komplet skylinu v pohranicnej oblasti, uvidi sa |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
DBV-T Lysa horaTak jsem zvědavýá, zda se mi to podaří zachytit na chatě, kde mám problém s příjmem analogu, Beskydy jsou zaludné v tom signálu, snad se to podaří, až to půjde ofiko.Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
|
|
RE: DVB-T Lysá Hora (první testy)ono to může jít i nějak neofiko? |
davidkriz
|
|
To davidkrizjasne ze neofiko ne, ale až přejdou z testu na stále-oficialní vysílání. To snad má být až 30.6Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|