, sekce: Skylink |
|
Aktivační poplatekDobrý den,kolega v práci má kartu CS link a má tarif Základ bez omezení.Ze stan.kanálů neplacených mu chybí STV3,Tv joj,Plus,Doma.Jaký aktivační poplatek musí zaplatit aby měl aktuální plnou nabídku.Koukal jsem na jejich stránky ale nevím.Kolega nemá internet tak mě požádal o radu.Dík za info. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
|
|
RE: Aktivační poplatek200kaček R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
JupiJeště jsem zapoměl že jsem mu před X lety pomocí kuponu 200kč aktivoval Novu Cinemu.Musí tedy znovu koupit kupon za 200kč aby měl plnou nabídku? |
tomek
|
|
RE: Aktivační poplatektak potom asi nebude platiť ničšak uvidíš čo sa objaví na karte treba to skontrolovať 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
JupiMáš pravdu budu tam muset zajít a nechat naladit všechny kanály znovu a pak se ukáže.Dík. |
tomek
|
|
tomekBude treba najskor vojst na web do sekcie sprava kariet a tam zmenit tarif...az potom bude mat vyznam nieco laditČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
Aktivační poplatekStačí zavolat na infolinku 848 200 200 a nahlásit číslo karty a oni změní tarif na bez omezení a ještě přidají navíc balíček Total na měsíc zdarma. |
ba193
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 72 |
|
|
RE: Aktivační poplatekba193 máááá pravdu R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Aktivační poplatekTohle jde i přes net. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: Aktivační poplatekTak,tak,nikam volať nemusí,za pár sekúnd to cez web urobí.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|