![]() |
|
Redakce...Vážená redakce, chci se zeptat, zdali to myslíte vážně, že už sedm a půl hodiny nevyšla jediná zpráva? Já vám to počítám. :D Osobně mě je to jedno, ale myslíte si, že opravdu jsou všichni tak tupí, jak místní osazenstvo a budou čekat, až naservírujete další aktualitku? Neberte můj příspěvek nijak zle, ale zkrátka je to masakr. Btw. konkurence má dneska fakt zajímavý zprávy a ta jejich diskuse se mi fakt líbí - obrázky, přílohy a žádné hloupé dotazy... :laughing: |
clovece
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Redakce...Pravidla: 1),2),9) To by mohlo stacit ne ... jen se proboha neptej jak si je porusil, protoze to uz by bylo trochu moc, jedine ze by si po sobe neumel cist ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
to jarino1978Asi toto....9) šířit reklamu (odkazy na weby) či spam Zejména pokud je to asi "konkurenční" web.... (nevím nikdy jsem tam nebyl....) Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@007 :Buď konkrétny :1) urážet, pomlouvat a vyhrožovat čtenářům webu parabola.cz, tj. jednotlivcům, firmám a administrátorům fóra - konkretizuj, čo konkrétne som porušil... 2) poškozovat dobré jméno serveru parabola.cz, nedodržovat pokyny administrátorů fóra - konkretizuj, čo konkrétne som porušil... 9) šířit reklamu (odkazy na weby) či spam - konkretizuj, čo konkrétne som porušil... Ani jedno pravidlo som neporušil. :-/ Ako parafrázu na tvoje reagovanie na nick "clovece" som dal odkaz na ten web. Ani VF a ani LP nemajú možnosť sa brániť ( reagovať ). Čiže hľadám nejaké logické vysvetlenie... :-/ Ale verím, že tu ho ani nenájdem. A aj preto mi je smutno, že spomedzi mnohých odborníkov, ktorý chodili na toto fórum tu ostal azda len Saxon... |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
@ Kamil_k49) šířit reklamu (odkazy na weby) či spamtoto pravidlo zakazuje odkazy http, prípadne ftp za účelom reklamy. Na tomto webe je dovolený akýkoľvek odkaz , aha : http://digitaltv.cekuj.net/programy.xls Je to reklama ? Alebo tento topic, dokonca s názvom "konkurenčného fóra " : https://www.parabola.cz/forum/topic-34129/ Je to reklama ? Platí tu dvojaký meter neustále. Po humbuku spred 3 mesiacov padlo veľa sľubov.... |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: Redakce...ja som tu sice už tiež napisal sprostosť ale nema byť toto forum o satelitoch? :laughing: |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
@par32Ano, má...Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
@par32A ja rikam taky : Ano, ma, jenze nekteri lide tady pisou somariny, nedodrzuji pokyny admina, urazi a jeste spamaji. Takze co s takovymi jedinci delat? Ja bych to resil kazensky ... a bylo toho uz dost, vlakno zamykam.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |