Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Info o kartě nedostanu - satelit bootuje!

Hello, je tu nějaký majitel Goldena 980 HD ? Ví někdo, proč se nedostanu na info o kartě ? Mám obě karty cslink i skylink - před 22 hodinami jsem aktivoval na šest dnů balíček MIX od cslinku - na webu je to zapsaný, ale programy MIxu mám černý jak uhel - NIC
.
No minule to trvalo 18 hodin - chci se podívat v MENU na info na kartě - jdu na Smart general information nebo vyberu Available entitlements - v obou případech po potvrzení OK kysna BOOTUJE ;P - tudíž nemůžu ani přečíst co tam je zapsaný - ani na druhé kartě skylink - kysna bootuje zase od začátku! Dřív jsem zcela náhodně třeba dokázal něco přečíst, ale většinou kysna při tomto povelu bootuje :zombie:
.
Pokud mi nepomůže zázrak nebo tady někdo, tak zítra utrhnu svýmu satelitnímu šéfinstalatérovi palici :fuming:
.
samozřejmě bruce willis zatím rejžuje bezpracné chechtáky za "aktivovaný" balíček .... :8)

Bororo
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Info o kartě nedostanu - satelit bootuje!

vraz kartu do jiného přijímače a koukni na to,ale co chceš číst?,buď ten program jde nebo ne,spíš ti ještě nedošly zápisy

pierrepetr
Registrace: 5/2006

loool. to je neuvěřitelný - vždycky jak odešlu příspěvek, že mi nejde balíček, tak právě teď naskočil po 22 hodinách od zaplacení kartou FILM+ a dva AXN :zombie:
.
ale neříkejte mi, že kysna může je n tak bootovat když si na ní chci přečíst general či available information :fuming:

Bororo
Registrace: 1/2010

goldeny mám celkem rád,ale zápisy na nich číst se radši nesnažím,na co ti bude zápis,když je tma na TV?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Když Bororo-tak žádná voda,jinak konec.

hobza
Registrace: 9/2006

skus prepnut trebars na KD apotom vstup do menu na precitanie zapisov mne to pomohlo

vili1
Registrace: 6/2008

Nevim jak je to u Goldenů HD ale SD třeba 870 číst karty nejdou vůbec.

koax
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra