, sekce: Skylink |
|
aku kartu?dobry vecer, su nejake zasadnejsie rozdiely medzi skylink a cslink?Dakujem |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
|
|
RE: aku kartu?ano...v premiových kanáloch,resp.platených..AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 535 |
|
|
RE: aku kartu?dakujem za aj ked uprimne povedane trocha odflaknutu odpoved :) |
soso
|
|
RE: aku kartu?sosoStejně jako jsi odfláknul porovnání na firemních webech. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: aku kartu?Voňavou ,ta je nejlepčí tak dobrou :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 732 |
|
|
sosoco jsi čekal?,máš net, tak porovnej sám,nejsme tvoji sluhové |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 590 |
|
|
RE: aku kartu?Opět jako vždy VYDRA nezklamal, seš jednička tak dlouho jako od dneska ráno jsem se tady nezasmál. Nejlepší bylo jak cestou do práce vydra přejela ježka. Kam se sere Mládek jak vlečka přejela křečka. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 960 |
|
|
RE: aku kartu?dakujem este raz. skutocne ma stale viac ludia so "sat" prostredia presviedcaju o svojich charakterovych kvalitach :(-: Stejně jako jsi odfláknul porovnání na firemních webech. Ako to myslite? o akych firemnych weboch hovorite? -: Voňavou ,ta je nejlepčí tak dobrou :) -: co jsi čekal?,máš net, tak porovnej sám,nejsme tvoji sluhové tak preco ta namaha s negativnou odpovedou? ak sa najde niekto ochotny a odpovie mi ja mu podakujem. budem o cosi mudrejsi a nabuduce poradim niekomu zasa ja. na vase vylevy negativnych emocii som skutocne nebol zvedavy. ak vam to urobi radost tak ste mi pre dnesny vecer pokazil naladu. dufam, ze ste o cosi stastnejsi! |
soso
|
|
RE: aku kartu?Ještě cenový rozdíl v placených programech |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 226 |
|
|
RE: aku kartu?Stando dvojko nezkoušej to tady, že ty si z nás děláš kuzy? |
sirda
|
|
RE: aku kartu?Ne kurzy - tady nedělám :laughing: |
Standa2
|
|
RE: aku kartu?ok, jsem si to myslel. Tak to bude asi zakladatel vlákna. |
sirda
|
|
RE: aku kartu?este raz dakujem za konstruktivne odpovede. clovek sa nestaci cudovat :))) |
soso
|
|
RE: aku kartu?sosoTak mimořádně ještě jednou firemní weby www.cslink.cz www.skylink.cz Snad jsi dost inteligentní, aby jsi porovnal co je pro Tebe zásadní rozdíl. On ho má totiž každý jiný. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: aku kartu?To těžko a takové otázky tady opravdu dávat nepotřebuji, když to vím i z hlavy. A kdo neví tak ať se kouknehttp://ss2.webz.cz/download/seznam_cz-sk_programu_na_satelitech.xls |
Standa2
|
|
RE: aku kartu?Když už jsem u těch firemních webů (už jsem to sem jednou psal), kde je nasáno na skylink.cz že vysílají HBO HD? Nikde - a přece ho vysílají! Takže ty weby jsou o ničem!Takže to téma shrnem, rozdíl je v ceně a v tom že Skylink má větší nabídku v HD než CSlink. |
Standa2
|
|
RE: aku kartu?ano,a CS-link nikomu necpe balíčky programů,co si zaplatí a zajímá je jen třeba jeden program,který si může zaplatit třeba na týden R^ R^ R^ :laughing: :))) :laughing: :))) :laughing: |
pierrepetr
|
|
RE: aku kartu?Ono to je celkom jednoduche. Staci kupit 1ks cslink a regnut ho na slovensku a 1ks skylink a regnut na slovensku kupit dva satelity ku dvom televiziam a pozerat na cslink a na skylink. Vysledok vypozorovanych rozdielov mozes hodit do fora. Neskor od nudy mozes porovnat ceske karty a mas to. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 520 |
|
|
RE: aku kartu?Standa2Tady to máš napsáno! http://www.skylink.cz/web/structure/26.html Prvně se koukni a pak se vztekej ;) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
|
|
RE: aku kartu?OK, ale ještě si to musí doplnit tady, kde to neníhttp://www.skylink.cz/web/structure/47.html |
Standa2
|
|
RE: aku kartu?Standa2:Tak vidim,ze jsi inspiroval a uz to opravili ;) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
|
|
To Standa2Možná mám vlčí mlhu, ale já tam vidím i to HBO HD... :))) :))) |
Sarkafark
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 27 |
|
|
RE: aku kartu?tak nieco som sa sice dozvedel, ale predsa len chytrakov a zvanilov je tu teda viac nez dost.ako tu niekto napisal... zlati zahradkari! |
soso
|
|
sosotak co sem lezeš?zeptej se na poli,nebo v hospodě |
pierrepetr
|
|
RE: aku kartu?da sa karta cslink registrovat na slovensku ?ci len v cechach ? |
shagrath
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 31 |
|
|
RE: aku kartu?CSlink sa da registrovat aj na region Slovensko. Pozri cslink.sk |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|