, sekce: Technika |
|
Rozbočení scart pro rekorderAhoj.. jak nejlépe rozbočit výstup scart z receiveru Technisat Digit SIM, který má jen jeden scart a potřebuji zavést do rekorderu pro nahrávání... Děkuji |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderNijak! Rozbočovat AV je možné pouze aktivně, a takový rozbočovač jsem ještě neviděl. Pokud má rekorder dvě scartky, tak to zapoj do série.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 695 |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderhttp://www.mk-electronic.cz/one_index_product.php?loginis=44Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderTechnisat Digit SIM a nejen on má na Scart konektoru dva druhy analogového AV signálu. Jeden je RGB a druhý Kompositní. Pokud mužeš tak schopný si na netu najít podrobné schéma obsazení jednotlivých pinů konektoru Scart, můžeš si takové jak tomu říkáš rozbočení vyrobit sám.Doporučuji do TV vést signál RGB/4 piny/ a pro záznam použij Kompositní výstup/2 piny/. Všechno jde, když se chce... ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderTo je blbost, protože zvuk je tam jenom jeden, takže to stejně nerozbočíš.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderRekórder predsa má vstup aj vystup,tak sat.prijímač prepoj s rekordérom a ten s TV. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderZvuk rozbočíš impedančně mnohem jednodušeji. Například symetrizační, či převodní trafíčko stojí pár šlupek.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderbez urazky, idealne je pred kupou rozmyslat, potom by si nemusel riesit ako rozbocit do rekordera |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderA co je to rekordér a co je to scart? Slyšel jsem že to skončilo v minulém století. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: Rozbočení scart pro rekorderDíky za info.. není pro mne..použijeme.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|