, sekce: Skylink |
|
SK LINK KartaZohnal som kartu SKlink ale idu iba Slovenske programy da sa niečo ešte s tým urobit aby išli aj česke programy.Myslim tým zakladny balík bez poplatkov NOVA atd.Karta je registrovaná! |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
|
|
RE: SK LINK Kartatreba doplatiť český balík za 13eur🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: SK LINK KartaAko píše Jupi,treba zaslať 13€ na:Towercom,a.s.,Cesta na Kamzík 14,831 01 Bratislava. Číslo bank.účtu: 25661323/7500 Variabilný symbol-posledných 10 čísiel dekódovacej karty, Špecifický symbol: 138. Nepôjde Ti Nova HD,lebo tu je možné predplatiť iba na karty pre český región za 24€-špecifický symbol 212,aj na Slovensku. Nova HD Ti pôjde iba s predplatením balíčka HD |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
@miki16Ja mam kartu na SK region a Nova HD mi ide bez problemov od zaciatku (uz asi 1,5 roka) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
radolacoJa mám zase oficiálne oznamenie od SkyLinku,že na karty pre SR aktivacia nieje možná.Mne najskôr menili kartu Slovak Link na novšiu po zmené na SkyLink.Niečo vyše pred rokom mi poslali modrú kartu s čípom. Najskôr som ten problém s českými programami neriešil,lebo som ich mal na karte T&T,ale ani na tejto mi program Nova HD nešiel,iba počas predplatenia balíčka HD na karte SkyLink. Vyriešil som to oboma doplatkami,ale aj keď som zaplatil za Novu HD na Slovensku,tak mi ju aktivovali, ale na kartu T&T,ktorú mám na ČR. |
miki16
|
|
SKYLINKkartaNa SKYLINK idu vsetky proggramy Ceske aj Slovenske Standard.Na uzemi Slovenska aj CT 1 HD CT 4 Nova HD Nova Cinema Prima PrimaCOOL TV Barandov bez poplatkov .Nie je to oficialne ale Cesi zas davaju slovenske programi. |
kohutms
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 57 |
|
|
SKYLINKkartaMam modru kartu Skylink (SK region), za 13 EUR som doplatil ceske programi (bez NOVA HD), a za dalsich 24 EUR tam je moznost doplatit NOVU HD (cez registraciu a spravu kariet), neskusal som, nemam HD prijimac.Upgrade neplacených programů MSK-Dopl. len HD NOVA 24 EUR (723.02 SKK) |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
|
|
RE: SK LINK KartaTie modré karty SkyLinku už mi lezu na nervy, lebo nestačilo doplatiť na české programy, tak v čítačke kariet ešte nejdé Markíza,iba cez modul.Ak by nešli ani ďalšie programy,tak niekto môže namietať,že je to prijímačom, ale ak nejdé iba jeden?V niektorých článkoch je zmienka o UPC, že cenu si treba dojednáť a u SkyLinku si niekto musí programy doplatiť a niekedy ani to nestáči. Teraz su ceny o viac ako 1/3, možno aj polovicu nížšie, preto na vymenenú novu kartu by programy mali isť rovnako. |
miki16
|
|
RE: SK LINK KartaJa nastastie problem s modrou kartou nemam, aj SMS ochutnavky fungovali okamzite (Homecast em-150CR). |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
|
|
RE: SK LINK KartaJa mám Vantage HD 8000,tak potom to bude Fw. zaležitosť. |
miki16
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|