, sekce: Skylink |
|
Obraz HD - Nova and ČTAhoj- Skylink karta , Topfield TF 7700hsci - Nevíte někdo proč má při živých přenosech /zprávy,diskuzní pořad../ Nova o hodně lepší obraz v HD než ČT? Včera zrovna večerní zpravy v podání ČT to byl skoro horší obraz než v SD. ;P . I Nova se mi zdá trošku horší než zhruba před rokem-ale oproti ČT to je pořád balzám pro očka R^ Díky a pokud jste to tu už v minulosti řešily - omlouvám se.. :(( :) |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Obraz HD - Nova and ČTČT zatím nemá HD zprávy. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: Obraz HD - Nova and ČTAhoj - ČT nemá HD zprávy... Škoda,že se tedy u zpráv chlubí HD titulkem.. Rv :O :sly: |
esik33
|
|
Nechcem sa zastávať CT ale,objektívne treba povedať že s tým chlubením to nie je docela pravda. Logo HD slúži na odlíšenie programu od CT1 a CT2 - proste vies kde más prepnuté. Program vysiela v HD akurát značná časť obsahu je originál SD takže je upscalingovaná. Okrem toho to robia podľa mňa ešte serióznejšie ako napr. spomenutá Nova, pretože obsah ktorý je origoš HD odlišujú tak že spomenuté HD logo je hned vedla CT 1,2 kdežto pri SD obsahu je o kus dalej - možno si si to nevšimol.... |
dauphin
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 27 |
|
|
RE: Obraz HD - Nova and ČTAhoj Dauphine- přiznávám se,že jsem si rozdílu v umístění loga HD nevšimnul - stydím se :(( . alw na mou omluvu slibuji,že budu více sledovat.. Ne,vážně-děkuji za upozornění.. A s tím přenosem večerních zpráv to tedy je , jak to psal kolega Visper? Že večerní hlavní zprávy Česká televize na jedničce se vysílá v SD? Ten obraz je tedy opravdu ubohý... Třeba se mi to jen zdá,a je taky možný,že nemám optimální zařízení-tedy myslím kvalitou - páč HD určitě je :))) |
esik33
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|