![]() |
|
Horizontál versus VertikálZdarec,chytám Dvbt signál z Brna Hády,který vysílá v horizontální polarizaci a chtěl bych anténu přetočit na Barvičovu,ta ale jede ve vertikálu.Mám velký obdelníkový síto daný svisle, to znamená,že ho budu muset otočit na vodorovně?To bude vypadat dost blbě a nová anténa semě kupovat nechce?Co s tím,teď mě zlobí druhý mux a proto to chcu přehodit.Díky za rady a nápady. :O |
dalis
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 90 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Horizontál versus VertikálJá mam poslední dobou pocit, že bublajse něco na světě sere.Na provedení Efka hledáš podle mého uplně zbytečně něco jako novou Ameriku... Pamatuji si, jak jsem zde asi před dvěma roky sledovali holky na Miss CR, to byla s bublajsem ještě sranda Nestává se z Tebe náhodou starý bručoun? ;) No nic, jdu připravovat Fubu na zítřejší činžáček, měj se. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Horizontál versus Vertikálsaxone serou me tupci ktery si myslej ze sezrali salamounovo (nevhodné slovo), jako tady tehle frajirek davidkriz.ignorovat takovyhle individua nehodlam. jestli mu to tolerujou doma, tak at tam zustane. a co se tyce Fka, taky muzes jezdit v lete na zimnich pneu. to ze to funguje, neznamena ze to je spravne. faktem ale je , ze tech par mm ktery se muzou udelat spatne ti pri zesileni z LNB asi nic neudela, kdyz takovejch spoju za sebou udelas 20 , tak uz asi uplne idealni stav nenameris. kdyz ale budes lapat nejaky sumy , tak by ti ne uplne koser reseni vkladalo dalsi problem. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@davidkrizPokial ta nejake veci nezaujimaju, tak na ne jednoducho nereaguj. V opacnom pripade sa stavias do role neumetela sam.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
Horizont VS Vertikálnevím nevím,ale právě jsem to vyzkoušel osobně. A jaký je výsledek? Přímá viditelnost na V.Javorinu cca 18km vzduchem.Dal jsem anténu do polohy H a kvalita signálu padnula na 89-92% . Při poloze Vertikál je čistokrevná 100%...Zkoušel jsem to na LP Fraccaro bez předzesilovače..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
RE: Horizontál versus VertikálProblém více či méně podrážděných reakcí (více či méně oprávněných) je nejspíš v tom,že někdo (kdo mimochodem sám imrvere hledá či potřebuje rady)radí někomu něco,o čem sám evidentně nemá moc tucha.Srovnávat dalisův problém (který je zřejmě někde od Tišnova či okolí,k příjmu používá asi polský síto a potíže na mux 2 mu asi způsobuje echo z Mikulova,kterýho se chce zbavit tím,že příjem z městského vysílače Hády zamění za příjem z městského vysílače Barvičova,který vysílá všechny 3 muxy na STEJNÝCH!!! kanálech jako Hády,pouze v odlišné polarizaci) s příjmem v blízkosti hlavních silných SK vysílačů an. i dig. je přinejmenším dosti opovážlivé a rada tipu nech to v horizontálu,mě to tak jede,je mu na velikou hnědou silně páchnoucí věc a dát ji může opravdu jen ten,kdo o tom nic netuší,když vysílání probíhá na stejných frekvencích,pouze s odlišnou polarizací,a právě změna polarizace antény je jedíný způsob,jak od sebe tyto dva vysílače odlišit.Pak se ale nemůžou dotiční divit,že někoho nakrkne,kdy tohle pustí do éteru.A nemusí to být jen povahy startující "nadrc" :laughing: :laughing: :laughing: |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Horizontál versus Vertikállidi co netuší co je to polarizace nedokážou ani pochopit jaký to má efekt resp. důsledek. S takovými je škoda ztrácet čas. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |