, sekce: Příjem satelitů |
|
argus vip - signalnazdar, mam prijmac argus, a monoblok 19,2 a 23,5...Ked si dam info o signale tak su tam 2 polozky oznacene "I" a "Q" - neviem sice presne co znamenaju (q bude asi kvalita) - hodnoty I su stabilne od 75-77..."Q" na 19,2 mam 99, tuto hodnotu som maval aj na 23,5 avsak dnes som si vsimol ze to kolise medzi 60-70...Vedeli by ste mi povedat co znamena pismen "I" ? Je to sila signalu ? (v manuali som to nenasiel) Ako velmi vplyva kvalita signalu na obraz ? (prepodkladam ze len pri nizkych hodnotach sa zacne obraz rozpadavat) Dakujem za odpoved |
xardas
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 145 |
|
|
RE: argus vip - signalpouzivam kartu Skylink... |
xardas
|
|
RE: argus vip - signalintenzita?Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
RE: argus vip - signaltirz si myslim,ale otazka - Ak by som mal vsetko na 100 percent aj kvalitu aj intenzitu - kvalita obrazu by bola stale taka ista ako pri hodnotach ktore mam teraz, nie ? |
xardas
|
|
RE: argus vip - signaljá už nevím co je k smíchu a co je k pláči. možná, že i já jsem takovej. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE: argus vip - signal:) tak bud obraz je alebo neni ok (to si myslim ja), nemam chut studovat 100 stran o teme ktora mi neni blizka...:) prosim o odpustenie mojej tuposti :) |
xardas
|
|
RE: argus vip - signalmna len s*erie to, ze doteraz tam bolo 99 pri tej kvalite, ale dnes ked je krasne pocasie na vacsine transporderov Skylinku mam len 60-70 :) |
xardas
|
|
RE: argus vip - signalzáleží na prahové hodnotě Q, tj. kvality signálu, která je rozhodující a u každého přijímače rozdílná, často i u stejného typu. Síla, power, intenzita - neovlivňuje možnost příjmu. Bargraf ti ukáže vysokou hodnotu síly a při nulové Q obraz není. A jinak určitě nerozeznáš u běžných resívrů rozdíl v kvalitě obrazu vyjádřený rozdíly na bargrafu 70 a 100 %. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
xardaspremyslim o tomto pristoji,muzes mi prosim Te napsat jak si spokojeny s vip argus,rychlost prepinani programu?kvalita obrazu?prehrati firmware pres usb bez problemu jednoduche?diky,jinak si nevsimej toho prvniho udaje,dulezita je Q kvalita |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
|
|
RE: argus vip - signaldiky za objasnenie - aj preto som sa pytal na ten obraz, lebo sa mi v poslednych dnoch zacalo zdat ze kvalita obrazu na Skylinku je o nieco horsia ako byvala predtym (a to sledujem na CRT TV).Tak teraz som si aspon isty ze je to OK :D |
xardas
|
|
RE: argus vip - signalbbcman - prepinanie programov - okolo 2sfirmware - ma to aj ethernet priamo z ich stranky si sam stiahne, popripade ja som si tam daval alternativny firmware ILTV - newcamd, cccam + podpora uni citaciek cez USB uplne jednoducho - trva to dokopy asi 3 minuty... Zatial ho mam pripojeny len na CRT TV, este len planujem v blizkej buducnosti novy TV - takze nemozem posudit obraz v HD... Nahravanie, timeshift tak isto uplne v poriadku bezproblemovy... Trosku dlhsie mu trva bootvanie - u mna je to 30s, zbytok sveta tvrdi ze 10-15s :) Planuje sa pre neho udajne Enigma 2 tak som zvedavy ako to dopadne - na VIP1v1 je uz vydana |
xardas
|
|
xardasmam tento primac rychlost prepinania u sd je onieco rychlejsia ako u hd nahravaniefimvare je rychle a bezproblemove kvalita obrazu je dobra ale na argusmini sa mi zda obraz lepsi montoval som niekolko kusov jednoduche spolahlyve primace zdielanie som skusal cez rs-ku slusne |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 680 |
|
|
RE:argus vip-signalhttp://www.youtube.com/watch?gl=CZ&v=7DsBemYz780 to je nejspíš on.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
hustýhttp://www.youtube.com/watch?v=tnY7UVyaFiQ&feature=related :lookaround:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|