, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
nejde čt24 a eurosportAhoj lidi,už asi 2dny mi přestaly jít programy čt24 a eurosport na digi tv. Po novém hledání všechny ostatní programy na této frekvenci ok až na čt24 a eurosport. Prosím o radu, nebo pokud má i někdo jiný tento problém. Za odpověď předem díky. |
11tom
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: nejde čt24 a eurosportAhoj, CT 24 aj Eurosport na Digi idu. Na pripadnych ostatnych programoch na rovnakych frekvenciach ako CT 24 a Eurosport Ti ide vsetko OK ? |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
|
|
RE: nejde čt24 a eurosportAhoj, ano na stejný frekvenci mi vše jde ok. Pouze jen tyto dva programy nejdou a to je mi divný. |
11tom
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: nejde čt24 a eurosportUz si to vyriesil? Ja som vtedy zareagoval len preto, lebo som si neuvedomil, ze na moju prvu otazku si vlastne uz odpovedal v dotaze. Je mi luto, zrejme Ti neviem poradit, ak Ti to este nefunguje. Snad skusit preinstalit soft (ani neviem ci D. mas origo alebo inak). Toto su poruchy, ktore vacsinou treba vidiet osobne. Ak si uz problem vyriesil, prosim, napis tu, co v tom bolo za chybu. Urcite to bude zaujimave. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|