, sekce: Příjem satelitů |
|
slovakiaake sance nasich futbalistov na ms vidite?dostaneme sa aspon zo skupiny?a co nasi bratia cesi ako nam verite vy? |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
|
|
RE: slovakiaja verím tomu že zo skupiny ideme dalej.Z NZ berem len výhru, s ITA remíza 1-1, a s paraguaj či uruguaj či kto je to asi prehráme o gól cca 1-2.Ale povinosť splnená sme tam, my môžeme len prekvapiť /teda dúfam/. R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 190 |
|
|
RE: slovakiaMusíte za 3 body zvládnout zápas s NZ, to je první předpoklad. Pokud je uděláte, nastává těžký oříšek v podobě kvalitního jihoamerického fotbalu. Co jsem viděl ten váš přátelák s Chile, tak tento styl vám absolutně nesedí, nepůjčili vám prakticky balon a bylo po vás. Taliání jsou typické turnajové mužstvo a těžko teď odhadovat, jestli v tomto špíle ještě o něco půjde. KAždopádně Vám držím palečky a už se na ten Mundial moc těším. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
sysy to je spam.Načo si sa sem zaregistroval , keď nevieš ani pravidlá.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: slovakiauvidime na 54,8e ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
oneeeeeja ani neviem co ten spam je.davam len otazky..to by bolo krute ak by ma za to zablokovali.. |
sysy
|
|
RE: slovakiatohle je spam. England!!! England!!!www.youtube.com/watch?v=594c3Vd0WuQ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: slovakiaja si myslim ze zahrame aspon take 3 zapasy :))) |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
vortimondto je narodna hrdost...ale ak to pride budem to respektovat ale uz by som sa nevratil... |
sysy
|
|
RE: slovakiaA mi je to zase celkem jedno. Poslední roky mě fotbal nějak přestal bavit. Popravdě řečeno, nevím, jestli se budu dívat aspoň na finálový zápas.Zato hokej jsem si letos vychutnával (když jsem nemohl u TV, tak alespoň u rádia) už od zápasů v základních skupinách. Snažil jsem se sledovat i většinu zápasů slovenského mužstva a EHT. Ale kdoví, třeba mě fotbal zase časem chytne za pačesy. :))) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
RE: slovakiatak např. v tom zápase s Itálií by se dalo čekat nějaký "hokejový" skóre. a nebo nehezkej fotbal. jedno z tohoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: slovakiasysy=soso? |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
|
|
emkacja som sysy myslim ze je to spravne napisane.. |
sysy
|
|
RE: slovakiamne stačí postup zo skupiny a potom jeto o šťastí R^vivat slovakia R^ ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: slovakiafotbal je občas o štěstí, ale jenom když se hraje určitým stylem, kterej není zrovna moc atraktivní pro diváky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: slovakiaprostě musíte si věřit, to je hlavní. hodně riskovat a nebát se. to je jediná cesta jak se vrátit po těch třech zápasech se ctí pást kozy do tater :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@vortimondnestrapnuj sa ;P |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: slovakiaAk budu vladat behat mozno nieco uhraju,ale kamenom urazu akejkolvek nasej reprezentacie boli behave muzstva.Tam uz taktika zlyhavala.Vorti tie kozy su ovce. :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: slovakiaJa si myslim,že mame dobré mužstvo a zo skupiny by sme mohli postúpiť, aj keď s Paraguayom to bude možno ťažšie ako s Talianskom,ale ani NZ nieje slábe mužstvo.Ďalej je to o šťastí,viď české hokejové mužstvo,zlaté medaily,ale mohlo to dopadnúť aj inač.Som však rad,že to dopadlo,ako dopadlo. Treba veríť a fandíť. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|