Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Problem s update TeVeMaster T1 - POMOC

Zdravim, potreboval by som poradit: snazim sa updatnut DVB-T prijimac Technisat FORCE TeVeMaster T1 cez RS-232, pouzivam redukciu USB2COM, ale nedari sa mi :(( Mam mat prijimac v Stand-by alebo zapnuty? Pouzivam program TechniPort XV v1.6, no ked dam "Download database from receiver", tak mi program vypise chybovu hlasku. Navyse, mam podozrenie, ze pristroj ma nejaky HW problem, pretoze cas zobrazuje o 2 hod. neskor aj ked nastavim "cesku normu" a v 1 muxe mi naladi namiesto 4 programov len 3 :(( Vdaka za typy.

ingmatik
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problem s update TeVeMaster T1 - POMOC

S update ti neporadím,ale TeVeMaster má opravdu problém po změně v SK muxu,po přeladění mi taky odebral dva programy (STV3,JOJ+) a naladil jen 3,Markízu ignoruje.Spíš než na chybu přijímače bych to ale tipoval na nějaký nestandard na vysílací straně.Co se týká času,ten jde u mě korektně,ale to může být tím,že si ho bere z našich,či jiných zahr. muxů.Tož zavolaj do TWC,ať to spraví ;)

Xmux
Registrace: 11/2009

jistá možnost je zde

http://www.dxforum.svkbilikova.sk/forum/viewtopic.php?f=14&t=11#p1945

davidkriz
Registrace: 8/2009

TO David

Neviem ci som to spravne pochopil, citujem: "pokial niektory SW bude akceptovat aj data z NIT tak uzivatel ma "smolu" (bude mu vyhadzovat prazdne predvolby)" - cize toto je asi moj/nas pripad, ze TeVeMaster T1 NIT PID akceptuje a na PAT PID kasle :((
Keby sa aspon dalo manualne vyhladavat zadanim video/audio PID, ale takuto moznost T1-ka nema :( Preto som skusal update cez RS-232, ale tam tiez 0 bodov :(
Uvidim, ako bude TWC sachovat v nedelu pri nahradeni STV2 za STV3 - dufam, ze to daju doporiadku :fuming:

ingmatik
Registrace: 5/2010

pokud je ten přijímač natolik "chytrý" že porovnává PAT a NIT, tak tam nechá jen ty co jsou v obou. Důvod neznám, ale je to možné vysvětlení (neříkam že je správné). Při bližším ohledání je ale vidět, že v NIT jsou pozůstatky po STV3 a Joj+, není tam ale Markíza, ta je jen v PAT.

davidkriz

Dneska po opětovných změnách na K68 Križava sem mýho TeVeMastera znovu komplet proladil a zatím jede všechno v pořádku a pohodě.

Xmux
Registrace: 11/2009

si počkám až hodí na forum EnoSat výpis z TS :)

davidkriz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra